De leugen regeert    link 160

 

Hier een aantal van de vele reacties die ik kreeg na het sturen van deze kerstkaart.

 

Bedankt voor de kerstkaart Lolke, jij vanaf hier ook nog een fijn kerstfeest en een knallende jaarwisseling. Moge het jaar 2011 het jaar worden dat alle smoesjes betreffende jouw zaak weggeveegd worden en ook 'n college van B en W met een frisse en vooral eerlijke blik op jouw zaak duikt en nog beter...... fouten erkennen en het oplost.

 

Echt triest voor woorden.

Recht hebben en recht krijgen is soms verdomde moeilijk zeker als de mensen,van wie het word verwacht,het vertikken om Recht te spreken.

 

Het is niet te begrijpen dat iemand iets aangerekend kan worden, wat bewijsbaar nooit heeft plaats gevonden en enkel doordat niemand op enigerlei wijze zijn ongelijk wil toegeven, en alles maar continu doorgezet wordt.

Je zou toch denken dat na zo'n tijd er ergens een lampje zou moeten gaan branden, en er eindelijk een keer RECHT gesproken zou worden.

 

Van iemand die zijn salaris ontvangt uit afpersing, moet je geen ethisch hoogstaande uitspraken verwachten,hoe wel ik mij goed kan voorstellen dat je het toch blijft proberen.

 

Nog dit,

Duidelijk is dat de nieuwe wethouder van der Ploeg die 11 november 2010 alles  in ogenschouw heeft genomen, het met mij eens is dat alles verzonnen en gelogen is, zowel door het ex raadslid de Vries als de gemeente Dongeradeel Ik heb hem dit uitgelegd klik op onderstaande linken:

 

Klik eerst op Ik ben Genaaid  link 32  voor deze onzin word ik nu vanaf 1999 beschuldigd.

Vervalste Tekeningen            link 14

Oplichters                                link 54

Wie is gestoord                       link 57

Oranjewoud trekt zich terug   link 159

 

 

Nog een reactie van een lezer na het zien van de Video op de doorzetter   link76

 

De corruptie van het beleid viert hoogtij zo te zien en te horen. En en al machtsvertoon en machtsmisbruik in het beleid. Het zijn allemaal net kleine kinderen die nooit volwassen zijn geworden. Respect voor je doorzettingsvermogen.