Dit is Rechter Giltay   link 144

 

Onbegrijpelijk en onvoorstelbaar vond iedereen deze Uitspraak van Rechter Giltay in 2004..

Ik zet hem nu op mijn site en ben benieuwd naar de reacties.

 

Hoe is zo'n uitspraak mogelijk vraagt iedereen zich af, dhr  Giltay die ter plaatse is geweest geeft in onderstaande brief 9 aan dat van een verhoging van mijn erf geen sprake is, het tegenovergestelde wat de fam De Vries  nog steeds beweert in brief 1 en 2.

En dit is de kern (ONZIN) van mijn zaak waar het nu al bijna 11jaar omgaat klik op

Ik ben genaaid   link 32. 

 

Lees deze Uitspraak van Rechter Giltay uit 2004 in onderstaande brieven  74i en 74j

 

Nergens word door rechter Giltay geschreven in brief 74i over de illegale volière van 18x6 meter van De Vries waar klik op de Oplichters link 54 werkzaamheden aan moest worden verricht

 

Steeds lees je in de uitspraak van rechter Giltay brief 74i over een stenen muur om de zaak te verdoezelen ??

Deze Rechter Giltay doet hier een uitspraak over illegale bouw, wat bij de wet verboden is

Straks bouwt iemand een stenen muur, en dan blijkt dat er een huis aan vast zit.

.

Ook nu weer zie brief 74j bangmakerij door mij dwangsommen op te leggen van 5000 euro.

Net als  in 2003 toen ik door burgm Cazemier van huis werd gehaald en in de cel werd gezet.

 

Ook mijn huis zou 2x geveild worden,en mijn bankrekening werd geblokkeerd

Regelmatig kreeg ik deurwaarders aan mijn deur die onterecht geld wilden innen

Klik op Oplichters link 54 en  klik op Video  link 76.

En dat voor iets wat nooit gebeurt is klik op Spraakloos.nl  politiek.  

 

Hier word door  Rechter Giltay mijn Koopcontract brief 74c verandert in  een  afspraak lees brief 74i die ik met met Jent de Vries zou hebben gemaakt, ook dit is gelogen.

Ik heb met de Vries een Koopovereenkomst gesloten, niets meer en niets minder brief 74c

Klik op Chantage link 3 hoe die tot stand kwam ,door  liegen en bedriegen en bedrog.

 

Ik had Rechter Giltay in 2001 al laten weten van mijn koopcontract, toen hij alles in ogenschouw nam in Niawier, ook had ik aangegeven dat alles illegale gebouwd is bij Jent en Ria de Vries.

 

Maar hier werd niets mee gedaan door Rechter Giltay,ook niet door mijn ex advocaten,

klik op Zes adv lukte het niet  link 103

Ook Rechter Glitay die ik tijdens de zitting in 2004 hier op wees antwoordde, ik kan mij de situatie bij u niet meer herinneren.

Om nog een keer langs te komen blijkt onmogelijk, door geen Rechter word hier op gereageerd 

Ook mijn Klik op Mijn Voorstel  link 51 word sinds 2001 niet op gereageerd. 

 

Ondanks dat de Rechtbank en ook Rechter Giltay volledig op de hoogte waren in 2001 schrijft de Rechtbank drie jaar later in 2004 in onderstaande brief 74i

 

De rechtbank is echter met De Vries ( toen nog raadslid VROM ) van oordeel dat indien de door Van der Meulen gestelde afspraak al daadwerkelijk gemaakt is-hetgeen door De Vries gemotiveerd is weersproken dat deze na vijf jaren is verjaard.

 

Hier kun je zien hoe belangrijk het was geweest als dhr Giltay in 2004 op  Mijn Voorstel link 51 was ingegaan nu zijn we zes jaar verder 2010 en nog steeds wacht ik op een rechter die ter plaatse aangeeft waar ik grond tegen de muren van De Vries heb gewerkt brief 22, en welk strafbaar feit ik heb gepleegd.

.

Mijn zevende advocaat is vanaf 2007 bezig om een Rechter ter plaatse in Niawier uit te leggen dat het pure bedrog is wat de fam De Vries verzint vanaf 1999  lees nogmaals de brieven 1 en 2 wat mij weer onnodig tienduizenden euro's advocaatkosten heeft gekost.. 

 

Ook gaf deze adv  in 2007 al aan, als de Rechter komt is alles over en duidelijk, dan gaan wij deze rechter ter plaatse uitleggen wat klik op Spraakloos.nl  politiek.    link 121 staat.

 

Nu komt er binnenkort voor de zoveelste maal weer een deskundige die weer de nodige duizenden euro's kost, en ik deze weer moet uitleggen wat klik op  Ik ben genaaid link 32 staat.

Binnenkort leest u op mijn site de mening van deze deskundige.

 

Nu verder met de uitspraak van Rechter Giltay zie onderstaande brief 74j

 

Van deze rechter Giltay moest ik mijn grond verkopen aan het nu ex raadslid Jent de Vries om zijn illegale volière in stand te houden , ondanks dat ik aangaf dat het om illegale volière gaat,en nogmaals ik heb geen afspraak gemaakt met de Vries, maar de Vries en ik hebben in een koopcontract vastgelegd wat in brief 74c staat, maar hier gaan de rechters aan voorbij en de Vries lapt dit koopcontract aan zijn laars en de gemeente Dongeradeel speelt het corrupte spel mee door bouwtekeningen te vervalsen   lees de linken   140 t/m 143.

 

En hierdoor zijn de problemen ontstaan, wat door Jent en Ria de Vries zelf is veroorzaakt, door mij  30 augustus 1999 , nu bijna 11jaar geleden deze leugenachtige onderstaande brief 1 en 2 te sturen   klik ook op Eerste brief De Vries.

Laat de Rechters dit duidelijk zijn, ik geef nooit toe wat ik niet gedaan heb, vandaar klik op mijn Unieke Beloning  link 100

 

Lees nu brief 74j wat ik voor  mijn grond kreeg, dit was het luttele bedrag van 250 euro, waar de illegale volière van de Vries op staat en ik moest de proceskosten betalen plus duizenden euro's  advocaat kosten.

En mijn koopcontract werd omgezet  in een afspraak die maar voor 5 jaar geldig was volgens Rechter Giltay. Dit noemt nu iedereen onvoorstelbaar en onbegrijpelijk.

.

Waar ik Rechter Giltay ook tegen kwam was bij de Raad van Discipline.

Hier moest ik verschijnen omdat ik een klacht had ingediend tegen mijn ex adv Bustin omdat deze  met adv Sleijfer mij heeft geplukt, klik op Mijn eerste Advocaat  link 107.

En mijn ex adv Bustin stopte er mee na mij geplukt te hebben, maar beide heren advocaten geven toe lees brief 89 U bent schuldig aan niets.

 

Bij deze zitting van Raad van Discipline was Rechter Giltay de voorzitter

Ex adv dhr Bustin werd bijgestaan door adv dhr Rijpkema, beiden zijn advocaat bij De Haan advocaten te Groningen, waar adv Wim Sleijfer uit Leeuwarden zich nu ook heeft bij aangesloten

 

En wie denkt u, wie de Griffier was bij deze zitting van Raad van Discipline ?

Dit was dhr De Winter  advocaat bij Machiels te Drachten.

 

En advocaat  dhr Machiels is weer de advocaat van Jent de Vries.die alles gelogen en verzonnen heeft in 1999.

Hier leest  U dan ook wie met wie aan de tafel zit

Klik ook op Belangenverstrengeling  link 13 waar rechter van der Meer een gesprek heeft met mijn ex adv Bustin dit liet een medewerker mij weten die anoniem wil blijven

 

Mijn zaak met De Vries word onnodig vertraagd klik op  Wat een Rechtspraak  link 19 hier leest u dat mijn zaak twee jaar op de Rol stond, en alles is binnen een uur duidelijk dat dit pure leugens en bedrog zijn van de fam De Vries en hun getuigen Bert Allema en Klaas Meindertsma..