Dreigementen Jent de Vries     link 148

 

De dreigementen van Jent en Ria de Vries blijven maar aanhouden

 

Ook het Kadaster zouden ze voor de rechter dagen, ook dit was een dreigement,tot op heden niets meer van gehoord.  (staat te lezen in een brief van hun advocaat Machiels )

 

Wie zich verzet tegen de leugens van Jent en Ria de Vries krijgt met de rechter te maken met behulp van hun advocaat Machiels te Drachten, en dat nu al bijna 11 jaar.

Waar het over gaat is volgens mij de meesten wel duidelijk.

Zo niet,  klik dan op Ik ben Genaaid link 32   en klik op Spraakloos.nl  politiek    link 121

 

Onderstaande dreigementen in brief 203 komt nu niet van hun advocaat Machiels uit Drachten maar van Jent en Ria de Vries zelf.

 

Volgens mij gaan Jent en Ria de Vries nu zelf weer hun leugens verdedigen, nadat ze bijna tien jaar ook hun advocaat dhr Machiels wat op de mouw hebben gespeld, en die heeft hem nu al tien jaar hiervoor laten gebruiken voor deze onzin.

 

Lees onderstaande brief 38e wat adv sleijfer schrijft. in 2000 deze komt de zelfde conclusie

Ook mijn zes ex advocaten weten niet waar ik SCHULDIG aan ben klik op Zes adv lukte het niet om de rechters mijn onschuld uit te leggen en dat met alle bewijs  link 103.

          

Niemand begrijpt dan ook dat adv Machiels te Drachten in deze leugens mee gaat.

Ook begrijpt niemand dat al die rechters zich wat op de mouw laten spelden door Jent en Ria de Vries nadat ik hen allemaal heb uitgelegd wat op link 32 staat.

 

 

Ook heb ik geprobeerd tot een gesprek te komen met dhr Machiels, maar ook dit lukte mij niet

klik op Machiels 2x gewaarschuwd link 111, klik ook op Getreiter en Bluf link 23 hier ziet u op onderstaande foto b15 mijn coniferenhaag die niet hoger mag zijn dan 80cm aan de straatkant, terwijl één meter is toegestaan voor de rooilijn terwijl de Vries zijn bomen op de achtergrond die ook voor de rooilijn staan geen enkel probleem is.

Lees verder de pesterijen van Jent en Ria de Vries op link 23.

 

Ook de heren van UNIVE en dan met name de afdeling SUR heb ik heb vanaf 30 augustus 1999 gewaarschuwd voor de onzin en leugens van de Vries.

Dhr Kasteleijn medewerker bij UNIVE (fraudezaken) die 2x ter plaatse is geweest was het meteen duidelijk  klik op UNIVE. Kasteleijn / De Meer  link 87.

 

Dhr Kasteleijn is altijd duidelijk geweest en vroeg zich dan ook af tijdens het gesprek waarom geven die rechters nu niet toe dat u onschuldig bent.

 

Nu probeert de Vries voordat een deskundige komt nog iets te herstellen aan zijn illegale bouwvallen klik op bouwwerk of bouwval  link 7, om zo nog wat sporen uit te wissen.

Al mijn bouwplannen werden geweigerd vanaf 1983  zie brief  blad e.

 

De reden is mij nu ook duidelijk, dit liet een ambtenaar (naam bekend) van de gemeente Dongeradeel mij weten en zij woordelijk, wij hebben al uw bouwplannen vanaf 1983 geweigerd om de tegenwerking ,en om de ellenlange procedures van uw buurman Jent de Vries te voorkomen.

 

Zelf bouwt dit ex raadslid Jent de Vries alles illegaal vanaf 1980 en de gemeente hield steeds vol dat alles gebouwd was als vergund en dat er vaak genoeg was gecontroleerd bij Jent de Vries zie brief 35a.

Nu geeft men eindelijk toe dat alles illegaal gebouwd is bij de Vries wat bijgebouwen aangaat

En De Vries beschuldigd mij dat ik schade heb aangericht aan zijn illegale gebouwen.

Liegen en bedriegen en bedrog zowel bij Jent de Vries als bij de corrupte  gemeente Dongeradeel.  

 

Lees in brief 203a en brief 203b wat mijn adv dhr Franken aan dhr de Vries en zijn adv Machiels schrijft over de herstelwerkzaamheden van de Vries zijn illegale bouwvallen.