Koopcontract of Afspraak ?  Link 162

 

Hier onder leest u in brief 74c een gedeelte uit het koopcontract. De Vries/ van der Meulen.

En in onderstaande brief 74i punt 7 en brief 74j leest u een gedeelte van de Uitspraak van rechter Rob Giltay van maart 2004.

Ook hier word ik veroordeeld, en De Vries word weer in bescherming genomen voor zijn leugenachtige en illegale praktijken, waar de gemeente Dongeradeel in mee gaat.

 

Rechter Rob Giltay verklaard in onderstaande brief 9, Overigens heeft de rechtbank

(dhr Giltay) ter plaatse niet kunnen constateren dat zich een verhoging heeft voorgedaan van het perceel van Van der Meulen, en hier word ik nu vanaf 1999 van beschuldigd.

 

Ook rechter Giltay heb ik ter plaatse uitgelegd in het bijzijn van Jentje de Vries en zijn adv Machiels wat op link 32 staat klik op Ik ben Genaaid   lees in deze link32, onderstaande brief 9 en 22 hier leest u dat de rechter aan mijn getuige dhr. Bakker voorbij gaat. Is dit normaal om de waarheid boven tafel te krijgen ?

 

Wat mij bevreemd dat rechter Giltay volhoud vanaf maart 2004 zie brief 74i punt 7 dat mijn Koopcontract wat ik met Jentje de Vries ben overeengekomen geen koopcontract is, maar dat het om een afspraak gaat ,die ik met Jentje de Vries wel of niet zou hebben gemaakt.

Ik heb met de Vries niets afgesproken.

De Vries en ik hebben een koopcontract ondertekend en daar hebben we ons beiden aan te houden.

 

Wat wel iedereen duidelijk is, had de fam. de Vries zich aan dit koopcontract gehouden, wat hij de eerste tien jaar deed vanaf 1983, dan was hier nooit een illegale volière gebouwd van 18 meter lang en 6 meter breed, die ook nog gedeeltelijk op mijn erf is gebouwd wat blijkt uit de meting van het Kadaster.

 

Hetzelfde geldt voor de gemeente Dongeradeel, hadden die zich gehouden aan wat in onderstaande brief 35a staat,wij hebben de situatie voldoende bij u onderzocht en alles is gebouwd zoals vergund,maar alles is wel vaag (ik noem dit duistere praktijken) dan had de fam. de Vries ook nooit een illegale garage/carport gebouwd van 12 bij 8.50 meter, ook die staat gedeeltelijk op mijn grond, en hadden we de problemen niet gehad, die ik nu vanaf 1999 heb beschreven op mijn site de doorzetter, en wat op klik op Video link 76 te horen is.

 

Mijn vraag is dan ook:

Is onderstaande brief 74c nu een gedeelte uit mijn Koopcontract waar Jentje de Vries de koper is,of is het een afspraak die wel of niet gemaakt is. Brief 74i punt 7

En zou de afspraak al gemaakt zijn, dan is deze na 5 jaar verjaard volgens rechter Giltay.

Ook rechter Giltay heb ik, en ook mijn ex adv van der Wal toen ter plaatse gewezen op het koopcontract.

Maar dat kon dhr Giltay zich niet meer herinneren, liet hij mij weten tijdens de rechtszitting

word vervolgd

 

 

Hier onder reactie lezer van mijn site 

 

Hallo Lolke,

Ik begrijp, dat ook jouw advocaten niet te vertrouwen zijn en dat je begint te beseffen, dat rechters onder een hoedje spelen, c.q. samenspannen met, zowel de gemeente, ambtenaren, bestuurders, burgemeesters, als met advocaten, politie, Justitie, Openbaar Ministerie (OM)/Officieren van Justitie, enz...