Koppigheid

Zowel ex raadslid Jentje de Vries als de gemeente Dongeradeel en dan met name burgmeester Cazemier  dulden geen tegenspraak,ook al zit ik boven op de bewijzen, zowel Jentje de Vries als de gemeente houden vol dat het gelijk aan hun kant is, ze willen ook niets tot de bodem uitzoeken het enige commentaar wat je van de gemeente krijgt is, we beschouwen uw zaak als afgedaan.En ons geheel gemeentelijk apparaat is onbereidwillig om nogmaals met u in gesprek te gaan was hun antwoord.

En mijn enige vraag is nu al bijna 8 jaar dat ik gaarne de complete bouwvergunning no 207/1994 met bijbehorende tekeningen wil inzien en gaarne uitleg hierover, deze z.g.n bouwvergunning is afgegeven in 1994, en gerealiseerd (gebouwd in 2001) wat is de reden dat dit mij nu al bijna 8 jaar word geweigerd?? Ex raadslid Jentje de Vries gaat zelfs zover, in zijn brief, dat hij het Kadaster voor de rechter wil slepen om dat de metingen van de medewerkers van het Kadaster onjuist zouden zijn maar de rechter is hier kort in, de Vries komt namelijk NIET met bewijs stukken en de rechter gaat er dan ook van uit dat de meting van het Kadaster juist is. Lees onderstaande, dit is een gedeelte uit de brief van ex raadslid Jentje de Vries, en u leest het antwoord hierop van het Hof (Gerechtshof).

Ook nu weer een bedreiging van Jentje de Vries aan het Kadaster WIE  DOET  HET  NU  WEL  GOED  BIJ  JENTJE DE VRIES. Ook hier is verder geen actie door Jentje de Vries ondernomen om het Kadaster voor de rechter te dagen.  Dus Jentje, zoals altijd, de laatste 8 jaar veel geschreeuw maar weinig wol. Ook beweerd de fam de Vries nog steeds sinds 1999 dat ik mijn erf verhoogd heb, zie stukje uit de Dockumer Courant hier naast.

 

                                   

Hier gaan ook Bert Allema en klaas Meidertsma in mee als getuige sinds 2003.Tot nu toe is niemand van deze heren bereid om inlichtingen te vragen bij. Ing Dhr Wim Bakker of de gemeente Dongeradeel die het tegendeel bewijzen, daar komt bij dat ik ook de grond van de gemeente Dongeradeel  zou hebben verhoogd volgens getuige  Klaas Meindertsma  die dit van de openbare weg kon zien, en de gemeente ontkent dit klik op  Getuige verklaringen no5  Ook zijn de bovenstaande heren niet bereid om de z.g.n verhoogde grond aan te wijzen op mijn erf, wat hun een beloning van 100.000 euro oplevert, wat zou hier de oorzaak van zijn vraagt iedereen zich af.

Vast staande feiten zijn volgens de rechter, lees hier onder dat het hoogte verschil tussen beide erven ongeveer 40cm is ( Dit is al sinds 1938) dat mijn erf 40cm hoger ligt dan dat van Jentje de Vries, en ik zou mijn erf, volgens de Vries en zijn getuigen, in 1999 NOG een keer verhoogd hebben met 40 tot 50cm dus nu zou het hoogte verschil bijna 1 meter bedragen

Dit is met het blote oog wel te zien dat ook dit weer totaal gelogen is

 

 

                          

        

                                                            Naar boven