Mening Aannemer

 

Dit is de mening van een Aannemer die de rechter onder ede gaarne uitlegt hoe hij denkt over de ILLEGALE bijgebouwen (bouwvallen) van Jent en Ria de Vries, en nog NOOIT een waterdichte en drukbestendige fundering heeft gemaakt, en ook niet weet waar het voor dient.

 

Lees onderstaande brief hier leest u de mening van deze aannemer, met meer dan 30 jaar ervaring als aannemer.

.

Op de foto’s onder, is duidelijk te zien met welke bouwvallen we te maken hebben, waarvan het grootste gedeelte door Jent de Vries (ILLEGAAL) gebouwd is, en het overige in 2001 zonder vergunning door Handels Onderneming Schaafsma uit Wouterswoude.

 

Nu proberen Jent en Ria de Vries met hun adv dhr Machiels en ook dhr Schaafsma mij voor de schade te laten opdraaien aan deze illegale gebouwen, door te klagen dat ze wateroverlast hebben in hun garage/carport en voliére wat ik veroorzaakt zou hebben, door dat ik grond tegen deze muren aangewerkt zou hebben wat totaal gelogen is.

Ze hebben zelf de problemen veroorzaakt lees onderstaande brief 140a,b en c.

 

En het gaat nu opeens niet meer om de muren waar grond tegen aan gewerkt zou zijn, zoals in de uitspraak van het gerechtshof staat , maar nu gaat het om de fundering die drukbestendig en waterdicht moest worden gemaakt door Handels Onderneming Schaafsma uit Wouterswoude, maar aan deze fundering is niets gedaan.

 

Ook deze Aannemer constateert  dat er geen enkele voorziening is aangebracht tegen de fundering ,dus nogmaals totaal gelogen door Jent de Vries en Schaafsma, dus oplichters

Zie ook op Oplichters, klik ook op  Ik ben genaaid.

Zie ook de foto’s onder hoe de muren aan elkaar geprutst zijn door Jent de Vries, en lees de mening hier over van deze aannemer   En zie ook de foto hoe het water langs de muren stroomt, een afvoergoot ?  maar deze is niet te zien  en de werking is onvoldoende.

 

Klik ook op   Aannemer Allema   die als getuige bij de rechter over deze bouwvallen van de Vries zijn mening geeft ,dhr Allema heeft het hier over de muren, maar het gaat helemaal niet om de muren, het gaat om de FUNDERING. Zo zie je Jent de Vries heeft ook dhr Allema maar wat wijs gemaakt.

Volgens mij weet Jent de Vries zelf niet waar het over gaat .

Is het nu de muren of is het de fundering ?? .

Volgens Jent en Ria de Vries en ook hun adv Machiels waren de muren nu droog lieten ze de rechter tijdens de zitting weten,  ik maar ook de aannemer vind dit onverklaarbaar       

En dan te weten dat de heren Allema en de Vries de één geeft advies over bouwen, en de ander over bouwmaterialen, en zie ik dan de onderstaande foto’s van de Vries zijn illegale garage/carport en voliere, en ik lees dan de mening van deze aannemer met meer dan 30 jaar ervaring  dan heb ik mijn twijfels over deze heren hun vakmanschap. Ik had dan ook van dhr Allema verwacht dat hij zijn vriend? Jent de Vries beter zou voorlichten want hij is ter plaatse geweest en dus volledig op de hoogte met de Vries zijn illegale gebouwen.

 

Toen dhr Allema een getuigenverklaring moest afleggen  bij de rechter had ik verwacht van dhr Allema dat zijn verhaal overeen zou komen met deze aannemer. Ik heb meerdere aannemers  hier van in kennis gesteld en zijn het eens met bovenstaande aannemer met zijn meer dan 30 jarige ervaring, die binnenkort de gelegenheid krijgt dit de rechter uit te leggen  hij wil dit doen zoals hij schrijft in zijn brieven onder EDE.

   

 

 

 

Naar boven