Rechter dhr Streppel

 

Een gesprek met rechter dhr Streppel blijkt onmogelijk lees onder brief no? van 16 dec 2005 en brief no? van 19 febr 2009

Ik had gaarne een gesprek gehad  met dhr Streppel omdat die mij heeft veroordeeld voor iets wat nooit gebeurd is en ook helemaal niet kan.   Klik op link 32 Ik ben genaaid

Dit had ik gaarne willen uitleggen aan de hand van wat nu op Video link 76 staat

De andere heren die het eens waren met deze uitspraken staan op link 10 Uitspraken en lees daar brief 25.

 

Ik ging er vanuit dat ook dhr Streppel belang had bij een gesprek, om de waarheid aan te horen.

Net als dhr van Dijk President van het Gerechtshof te Leeuwarden zie link 84 Gesprek President

Ook Officier van Justitie dhr. Veurink nodigde mij uit voor een gesprek dit was 3 juli 2006.

Binnenkort leest U het verhaal van dhr. Veurink.

.

Wat ik zeer op prijs stelde was dat rechter Arjen van der Meer die mij veroordeelde tot 50.000 euro dwangsommen telefonisch contact met mij opnam.

Later heb ik dan ook telefonisch contact gezocht met rechter van der Meer , waar iedereen nu versteld van staat omdat dit helemaal niet kan en niet mag volgens Orde van Advocaten.

 

Dhr  Cnossen  van de Orde van Advocaten waar ik ook een gesprek mee had te Leeuwarden en ook mijn boek gelezen heeft wat nu op mijn site staat antwoordde mij tijdens het gesprek toen ik aangaf dat rechter van der Meer telefonisch contact met mij had opgenomen, als dit waar is gaat deze rechter van der Meer onmiddellijk de laan uit.   Waarom???

 

De lezers van mijn site en ook ik vragen zich af wat is er mis mee als een rechter zoals Arjen van der Meer contact met mij opneemt , dit getuigd volgens mij en iedereen dat hij de juiste toedracht wil weten hoe het mogelijk is dat ik veroordeeld word voor iets wat nooit gebeurd is en ook helemaal niet kan.

En hij alleen mijn verhaal wou horen wat ik hem dan ook 2x heb uitgelegd wat nu op video staat.

Dhr. van der Meer heeft mij geen enkele toezegging gedaan.

Wat ik nu wel vreemd vind dat ik gestoord ben volgens deze rechter Arjen van der Meer hoe is dit nu mogelijk? klik op link 57  Wie is gestoord.

 

Wat ook niemand begrijpt waarom Rechter dhr Streppel geen gesprek wil.   

En houd zich aan brief no? die geschreven is door de President van het Gerechtshof dhr van Dijk. 18juli 2006.

Hoe is het dan mogelijk dat rechter Arjen vander Meer wel telefonisch contact met mijn opneemt en rechter dhr Streppel helemaal geen gesprek wil en tot nu toe ook niet langs wil komen, zoals  rechter Giltay in 2001 u leest zijn mening in link 10 Uitspraken brief 9.

 

Volgens dhr Kasteleijn en dhr de Meer  waar ik een gesprek mee had 5-3-2009 klik op link 87 Gesprek Kasteleijn/de Meer   Is het iedereen wel duidelijk dat ik totaal onschuldig ben, en dat mijn erf niet verhoogd is maar waarom geven deze rechters dit niet toe en weten ook heel goed dat ik geen grond tegen de illegale gebouwen van de fam de Vries heb gewerkt.aldus dhr Kasteleijn.

Hoe kan  rechter dhr Streppel mij hier nu voor veroordelen?  

Dit staat ook op link 10 Uitspraak brief 21 tot 25.