Rotstreek

Lees het verhaal hieronder eens hoe ik mijn grond kwijt raakte aan mijn buren Jent en Ria de Vries. En lees de brief onder van1 FEB 1983 van  de PROVINCIE  FRIESLAND.  

Hier staat dat een uitbreiding van mijn bedrijf onmogelijk was, nu en in de toekomst.    Daar ik dus onder geen enkele voorwaarde mocht uitbreiden, heb ik met tegenzin grond aan mijn buren Jent en Ria de Vries verkocht  om zo de bouwstop ( schorsing) op te heffen

Door mijn onwetendheid ben ik hier ingetrapt.                                                                Zie nu eens wat dit ex raadslid hier illegaal gebouwd heeft, waar ik NIET mocht bouwen.   En ik nu voor al deze illegale gebouwen voorzieningen moet treffen en betalen.                 En om dat ik dit weiger, 10.000 den euro’s  advocaat kosten moet betalen  vanaf  1999.

En dit door de leugenachtige praktijken van de gemeente Dongeradeel.                           En zo is het steeds gegaan vanaf 1980 toen  Jent en Ria hier naast mij kwamen wonen.

En de gemeente Dongeradeel speelt het corrupte spel mee

Een andere ROTSTREEK van Jentje en Ria de Vries, waar ik vanaf 1999 mee bezig ben en klik op de eerste brieven van Jentje de Vries. Hier speeld de gemeente. Dongeradeel ook het criminele spel weer mee.

Kom langs,lees en huiver klik ook op crimineel circuit  en op burgemeester Tom Baas.

word vervolgd,