Schaafsma Wouterswoude

En Jentje en Ria klagen al vanaf 1999 dat er water door de muren van de illegale garage/carport en voliere komt.

Volgens deskundigen is dit normaal met een halfsteens muur, en dan ook nog van deze poreuze steen, en om nu dit te voorkomen dat er geen water in de garage/carport en voliere komt,  want dat is de klacht van Jentje en Ria de Vries sinds 1999 moeten bovenstaande    voorzieningen aangebracht worden door Handelsonderneming Schaafsma uit Wouterswoude en dit hoeft dan maar aan 1(mijn) kant.  Dan heb je een waterdichte en druk bestendige fundering volgens Schaafsma.

 Dit noemt nu iedereen pure onzin.

 Bovenstaande onzin moest  Schaafsma aanbrengen omdat ik volgens  de fam Jentje de Vries en zijn getuigen Klaas Meindertsma en Bert Allema beiden uit Niawier, mijn erf verhoogd zou hebben en deze grond tegen Jentje en Ria de Vries zijn muren van de (ILLEGALE) garage/carport en voliere gewerkt zou hebben, zo verklaarden boven staande heren en dame voor de rechter te Leeuwarden onder EEDE, wat TOTAAL gelogen is.

 Om dit simpel te bewijzen dat dit TOTAAL gelogen is, heb ik zowel de tekeningen van de garage/carport als de voliere opgevraagd bij de gemeente Dongeradeel en de (bijgaande) TEKENING zie bovenstaande brief van Schaafsma .  Ik heb dit gevraagd ook aan mijn toenmalige advocaten maar dit blijkt niet mogelijk te zijn, om deze in mijn bezit te krijgen.

 Volgens mij, en mijn huidige adv dhr Franken is het dan moeilijk om alles na te meten.

 Wel geeft de gemeente na jaren toe, dat alles zonder geldige vergunningen is gebouwd.

 En ik hier nu al vanaf 1999 de dupe van word, door de leugenachtige praktijken van Jentje en Ria de Vries en hun getuigen  Bert Allema en Klaas Meindertsma.

 En ook niet begrijp dat dhr Schaafsma uit Wouterswoude hier in mee gaat, met deze onzin.

 Volgens mij, en dat heb ik dhr Schaafsma ook diverse malen telefonisch uitgelegd,dat als je grond tegen de muren van je buren werkt, dan moet je dat er weer weg halen. Maar dan moet het wel WAAR zijn, maar in mijn geval is het totaal gelogen door Jentje en Ria de Vries

 En ik en ook niemand die mijn site leest begrijpt dat dhr Schaafsma hem hier voor laat gebruiken, door Jentje en Ria de Vries, ik vraag mij dan ook af wat hier de REDEN van is.

En de beloning die ik uitloof,  wie bij mij verhoogde grond aanwijst, en waar ik het tegen de muren van Jentje en Ria de Vries zijn illegale garage/carport en voliere heb gewerkt waar ik vanaf 1999 al word beschuldigd leest u op mijn site.  

 word vervolgd,

                                                  Naar boven