Vervalste tekeningen

Hier ziet u 6 verschillende tekeningen, na mijn onderzoek vanaf 1999 toen ik de eerste brief ontving van Jentje de Vries zie en klik op Eerste brieven van J de Vries  no1 al deze tekeningen daar is het perseel van Jentje de Vries No 2  ( GEEL ) gekleurd,  en mijn perseel  Nummer 4 is ( BLAUW ).

Tekening 1 is de oude situatie waar in het gele perseel van deVries zijn garage en berging staat ingetekend zo moest hij gebouwd worden volgens de vergunning van 13 november 1980,ook Hs en Hiem (schoonheidscommissie) gaven dit aan, lees onder tekening 1 waar staat Distanceren (afstand houden) van mijn garage,want mijn garage was van een geheel andere aard. Ik ging er van uit in1980 toen de Vries naast mij kwam wonen, dat hij een vergunning had, en heb in juli 1980 ook mondeling aan een ambtenaar van bouw en woningtoezicht gevraagt of hij zo dicht voor mijn ramen mocht bouwen van mijn garage zie foto12 dit werd bevestigd door deze ambtenaar, wat mij verder opviel dat de muur die vlak voor mijn garage ramen stond witte steen was en de rest rood ook hier vroeg ik naar, zowel aan Jentje als de ambtenaar, deze gaven aan, dat witte steen meer lichteffect in mijn garage gaf dan (donkere) rode steen.Ik nam dit allemaal voor WAAR aan, en heb dan ook geen actie ondernomen bij de gemeente toen nog ( Oost Dongeradeel )  vanaf 1984 Dongeradeel. Bovenstaande blijkt nu allemaal gelogen te zijn, en dan door een buurman Jentje die nog maar een paar maanden naast je woont. En ook de gemeente deed hier aan mee, na mijn onderzoek.

Wat blijkt nu na mijn onderzoek vanaf 1999 uit mijn dagboek  10 Juli 1980, waar woordelijk staat, buurman Jentje begonnen met fundering te graven van zijn nieuwe garage/berging.   (vlak naast mijn garage). Verder blijkt nu ook, dat Jentje de vergunning aangevraagd heeft 3-9-1980 en de vergunning heeft gekregen 13 november 1980, maar toen stond de garage/berging van Jentje er al.

 Het zelfde geld voor de vergunning van1994, ook hier is alles gelogen   ( zie tekeningen onder ). Ook hier werd mij mondeling gemeld en ook aan de hand van vage tekeningen dat hij 2.50mtr van de erfgrens gebouwd zou worden zodat ik mijn daglicht (zon) weer terug kreeg in mijn garage, maar ook nu bouwt Jentje de Vries in 2001 met een zgn  vergunning uit 1994, met medeweten van zijn aannemer Schaafsma uit Wouterswoude en de gemeente Dongeradeel.

  Op de foto is dan ook te zien dat het daglicht (zon) maar heel beperkt is in mijn garage en dat door toe doen door Jentje zijn ILLEGAAL bouwsels.Ook is te zien op de foto dat de ene helft van de muur van Jentje WIT is, en de andere helft ROOD. Dus alles wat op de eerste 5 tekeningen staat is foutief ingetekend en de bouwsels staan ook steeds weer op een andere plaats.

 Volgens informatie bij het KADASTER is er geen enkele complete vergunning aanwezig geweest nog in 1980 ,1994 en 2001. Zie tekening 6 het gele perseel is van Jentje de Vries, daar staat alleen zijn huis ingetekend,dus ga er maar vanuit volgens het KADASTER dat er ook helemaal geen  vergunningen aanwezig zijn bij J de Vries anders was alles wel ingetekend.

 Dus ook nu zijn de woorden van ex Burgemeester Sybensma terecht in 1999, deze zei toen al woordelijk wat ze met u hebben gedaan van der Meulen vanaf 1980 is LIEGEN en BEDRIEGENen BEDROG zowel Jentje de Vries als de gemeente en ik heb dit niet geweten, het zelfde antwoord gaf ex wethouder Aukje Visser. Conclusie, er is een VIES spelletje gespeeld bij de heren van bouw en woning toezicht.

                                                      Naar boven