Advies van Dhr. Mr.A.J. Spoelstra       link 112

 

Dhr Spoelstra was meteen bereid om langs te komen, toen ik telefonisch contact met hem

opnam,en was binnen een uur weer vertrokken, en had snel door wat hier speelde.

Hij vroeg waar zijn die vergunningen en tekeningen van de Vries zijn gebouwen

.

En wat zijn waterschilden en drukwanden, en waar is die tekening? dit is toch het eerste wat je advocaat (Wim Sleijfer) had moeten doen, wat moet ik hier nu controleren? nu ik geen gegevens heb deze tekeningen kan geen ex advocaat in zijn bezit krijgen.

 

Wat zijn waterschilden en drukwanden en waar dienen ze voor ?, vroeg dhr Spoelstra ik zei die zijn voor die 50 cm grond (die er niet is) en die ik volgens de rechter tegen de muren van de fam de Vries zou hebben gewerkt lees brief 22. klik op Uitspraken.

Waar is die verhoogde grond vroeg dhr Spoelstra, ik antwoordde als u het aanwijst ontvangt u mijn beloning ,en ik gaf aan wat op link 32 staat   klik op Ik ben genaaid.

Wie bedenkt deze onzin vroeg dhr Spoelstra, dat is de fam de Vries die naast mij woont

.

Wie schrijft nu een brief aan zijn buurman dat hij zijn erf opgehoogd heeft met 40 cm vroeg dhr Spoelstra zich af, dan kom je toch je huis en garage niet in?

Dhr Spoelstra gaf aan ik ga in overleg met dhr Machiels (adv van Jent de Vries) en zal hem nadrukkelijk wijzen om eerst een opname te maken van deze onzin, dan zien ze hopelijk hier zelf de zotheid wel van in. zie onder brief 183 en 184

Ook geen ex advocaat die mee wou werken om eerst een opname te maken.

 

Ook liet ik dhr Spoelstra zien, zie onder,en klik op Vervalste Tekeningen zie link 14,de Kadastrale kaart tekening no 6 , van de Vries zijn huis no 2, en mijn huis no 4 met mijn gebouwen, hij antwoorde op no 2 hier staat alleen het huis op van de Vries, waar zijn al die gebouwen van de Vries??? En hiervoor moet u nu voorzieningen aanbrengen en betalen, dit is toch van de gekke aldus dhr Spoelstra.

En doe ik dit niet dan gaan ze mijn huis veilen??  Onvoorstelbaar vond dhr Spoelstra..

 

De gebouwen van de Vries zijn allemaal illegaal gebouwd volgens een ambtenaar en een ex ambtenaar van de gemeente Dongeradeel. namen bekend

Net als de lezers van mijn site mij melden en ook volgens dhr Spoelstra word hier een vies spelletje gespeeld.

 

Dhr de Vries was toen raadslid, nu ex raadslid sinds 2006, zou dat er mee te maken hebben?

De 1ste advocaat van de fam de Vries was dhr Meijboom,deze stuurde mij de brieven 1 en 2 klik op Eerste brieven van Jent de Vries

Dhr Meijboom heeft schrifelijk zijn excuus aangeboden nadat ik hem link 32 Ik ben genaaid had uitgelegd,dit excuus was voor de leugens en de onzin die hij geschreven had in deze brieven 1 en 2,dit in opdracht van Jent en Ria de Vries.

Dhr Machiels de 2de advocaat van Jent de Vries ging vanaf het jaar 2000 tot vandaag de dag door met deze leugens en ook hun getuigen. klik op Getuigenverklaringen link 5

.

Daar ik nu nog steeds beschuldigd word door de rechter, dat ik grond tegen de muren van de Vries zijn illegale gebouwen heb gewerkt, heb ik die z.g.n grond  weg gegraven bij de Vries zijn muren tot 50cm diep, om aan te tonen dat er niets verhoogd is, wat wel inhoud dat nu de funderingen van de Vries zijn illegale gebouwen helemaal bloot komen te liggen.

 

Ook dit was voor dhr Spoelstra meer dan duidelijk ,dat er geen 50 cm grond tegen de muren van de Vries was gewerkt, zoals in de uitspraak staat  klik op Uitspraken en lees brief 22.

.

Ook adviseerde dhr Spoelstra mij om die 50 cm grond die ik bij de muren van de Vries had weggehaald zo te laten, en te wachten op een reactie van de Vries en zijn adv Machiels.

En die reactie kwam al duurde dit meer dan een jaar.

U leest de reactie van Jent de Vries en zijn adv Machiels in onderstaande brieven 83 en 84.

 

In brief 84 leest u ook nu weer de dreigementen van dhr Machiels,en hier leest u dat de dwangsommen nu kunnen oplopen tot 50.000 euro, net of  ben ik een groot crimineel. 

En dat voor iets wat nooit gebeurd is, lees nogmaals link 32 Ik ben genaaid.

Ook vroeg dhr Spoelstra zich af  als je grond tegen de muren van je buren werkt, moet je dan de fundering waterdicht en drukbestendig maken? Wat een onzin volgens dhr Spoelstra

Lees link 54  klik op Oplichters  en lees hoe deze oplichters mij zouden oplichten, waar ik geen aangifte van kan doen op het politiebureau te Dokkum.

Het is nu wachten op de Rechter tot die langs komt maar dit word steeds uitgesteld

Hoelang zou ik nog moeten wachten om mijn onschuld aan te tonen? Ik wacht nu vanaf  2002  Zie mijn voorstel van 2002  klik op Voorstel. link 51

 

 

O ja dit nog,

Mijn mening over dhr Spoelstra is !!!!

Hij is correct en had snel door in wat voor circuit ik terecht ben gekomen.

Mijn ex advocaten geldwolven zijn hier jaren mee bezig geweest zie link 65 en 100 t/m 112

Misschien iets voor deze ex  advocaten ,notarissen en deurwaarders om over na te denken

 

Word vervolgd.

.