Dhr Arnold Tukkers link 128

 

Ik kreeg een mail van dhr Arnold Tukkers waar in stond dag Lolke

Ik denk dat je wat betreft onze nieuwe burgemeester (Cazemier) genoeg hebt geschreven.

Op het forum van www.dinkellandinfo.nl

Ik verzoek je dan ook te stoppen hiermee,anders krijg je een Ban, wat inhoud dat ik geen toegang heb tot dit forum.

Verder schrijft dhr Tukkers,de mensen in Dinkelland gaan zich er flink aan storen welke en dat is niet de bedoeling.

 

Waar het hierover gaat is het volgende.

Op dit forum staat nog steeds vermeld….Dinkelland wil een VVD burgemeester.

Hier werd op gereageerd van 23 juni tot 4 augutus 2009.

Hierop kwamen 64 reacties, toen was de discussie gesloten dit was op 4 augustus 2009.

 

Er waren toen 1785 die deze reacties bekeken hadden, nu zijn we februari 2010 en het aantal die de 64 reactie nu bekeken hebben zit boven de 3000.

Ik begrijp dan ook niet dat ik nu een Ban krijg van dhr Tukkers

 

Heer Tukkers er zijn volgens mij nu nog genoeg die deze 64 reacties lezen, want de teller tikt nog steeds door dus er zijn nog genoeg mensen die hun niet storen aan mijn reacties.

 

Mijn reacties heb ik geplaatst als waarschuwing voor deze burgemeester Cazemier U leest het op link 2 Dit is ook burgmeester Cazemier en mijn Video link 76

Ik hoop niet dat deze burgm Cazemier en het gemeentelijkapparaat van de gemeente Dinkelland zo met zijn burgers omgaat, volgens mij krijg je in deze gemeente dan ook te maken met een aanvaring zie link 21 klik op Aanvaring Ger Heeringa.

 

Wat mij opvalt dat de vorige burgm dhr Willeme nog steeds in beeld is op dit forum en de reacties ook nog steeds doorgaan.

Wat er met dhr Willeme precies aan de hand is weet ik niet, wel weet ik dat ik nergers lees op dit forum dat een inwoner van Dinkellalland burgm dhr Willeme dood wou maken, en drie weken later word opgehaald en in de cel word gezet en van de Rechter hiervoor een vergoeding krijgt lees link 2 Klik ook op Spraakloos.nl politiekook dit kom ik nergens tegen op dit forum.

 

Een van de vele reacties uit Dinkelland

Leugens en corruptie laat zich maar op één manier bestrijden en dat doe je door zoveel mogelijk mensen er bij te betrekken, die het dan op een gegeven moment niet meer accepteren. Volgens mij is een Ban hier dan ook niet aan de orde, zie ook oude spotprent in de doofpot.

 

Gaarne reactie,

Vriendelijke groeten Lolke v/d Meulen