Brandende vraag

 

 

Ik word nu al meer dan 8jaar verplicht door de rechters om toe te staan, dat dhr de Vries die naast mij woont, om VIA mijn erf zijn illegale gebouwen die ook nog gedeeltelijk op mijn grond staan te voorzien van waterdichte en drukbestendige funderingen.

Wie help mij uit de droom hoe dit word aangebracht.

Tal van aannemers heb ik gevraagd maar niemand had van deze onzin gehoord.

En ook volgens deze aannemers had nooit iemand deze opdracht gekregen.

Volgens mij weet de Vries en zijn aannemer Schaafsma het ook niet, want bijbehorende tekening kan geen adv in zijn bezit krijgen,dus er is weinig uit te leggen bij de rechters.

 

Maar het houd wel in als ik niet toe sta dat deze waterschilden en drukwanden worden aangebracht door dhr Schaafsma dat mijn huis dan geveild word en dat hebben de heren Jent en Ria de Vries en hun adv  Machiels uit Drachten  2x geprobeerd

 

Nu ik binnenkort weer voor de rechter moet verschijnen zou ik hem dit graag willen uit leggen wat een   WATERDICHTE  en  DRUKBESTENDIGE  fundering is.

Diverse rechters ,deurwaarders, notarissen en advocaten en ook Rechter Arjen v d Meer wist  niet wat een waterdichte en drukbestendige fundering was, en hoe dit aangebracht word.

.

Hoe kan het dan dat een rechter mij veroordeeld als hij niet eens weet wat het is en er ook geen kadastrale tekening beschikbaar is waar het precies geplaatst word, vreemd heel vreemd.

.

Desondanks veroordeelde deze rechter Arjen v d Meer mij tot 50.000 euro dwangsommen en de proceskosten als ik weigerde deze waterschilden en drukwanden te laten aan brengen door handels onderneming Schaafsma uit Wouterswoude

 

Dus mijn vraag is:

Wie kan mij uitleg geven wat een waterdichte en drukbestendige fundering is, en wie heeft hier ervaring mee ?

 

Wie er wel ervaring mee heeft dat is handels onderneming Schaafsma uit Wouterswoude

Dit kunt u lezen en op oplichters.

 

.Wie helpt mij uit de droom zodat ik binnenkort de rechter kan uitleggen wat een  WATERDICHTE  en  DRUKBESTENDIGE   fundering is en hoe die aangebracht word.