Buurtagent Japke Kroes

 

Politie Dokkum gemeente Dongeradeel.

Ik wou aangifte doen van de oplichters zie link 54. en dan van dhr Bouke Schaafsma HandelsOnderneming uit Wouterswoude.

Ook heb ik aangifte gedaan tegen Jent de Vries wegens smaad en laster

Deze aangifte heeft buurtagent Japke Kroes opgenomen, en word binnenkort

behandeld door het Gerechtshof te Leeuwarden

Jent de Vries stuurde mij een deurwaarder om bijna  4000 euro te vangen voor iets wat helemaal niet gebeurd is door dhr Schaafsma dus pure oplichting en bedrog zie nogmaals link 54 oplichters.

Hier wou ik ook aangifte van doen maar buurtagent Japke Kroes liet mij  weten dat dit onmogelijk is, want mijn zaak was civiel antwoordde ze, ik noem de praktijken van Jent de Vries en dhr Schaafsma pure oplichting.

 

Wie helpt mij uit de droom?? kun je van oplichters geen aangifte doen?

Ik vraag het nu aan politiechef Ron Gerrits want die is blij met klachten volgens de krant van 26 maart 2009 misschien is dhr Ron Gerrits bereid de video link 76 te zien

Ook heb ik Japke Kroes gevraagd of zij mijn Vide had gezien om meer duidelijkheid te krijgen in deze corrupte zaak maar ze had de Video niet gezien waar ik uit op maak dat ze geen belang heeft om de waarheid boven tafel te krijgen zie ook link 82  Hulpofficier  Meyer.

Wat nu op video link 76 staat heb ik 10 jaar uitgelegd aan de politie van Dokkum ex burgm Cazemier wethouders raadsleden en ambtenaren maar ze spelen allemaal het corrupte spel mee zelfs de nieuwe burgm Waanders die niet eens een gesprek wil.

 

Misschien kunnen deze personen zich vinden in link 47 Crimineel.

Wel is duidelijk dat iedereen doodsbang is dit naar buiten te brengen. (klokkenluider).

Ook heeft ze als buurtagent niet met de fam de Vries gesproken liet ze mij weten om ook de mening te horen van de tegenpartij om zo de waarheid boven tafel te krijgen.

 

Wel is mevr Kroes bij mij aan de Grytmanswei 4 geweest en heeft alles in ogenschouw genomen, maar ik heb hier geen (verslag) van het proces verbaal van ontvangen.

Ook was dit het geval bij politieagent  Jan de Joode die mij verplichte om troep in mijn grond aan te brengen en dit was tegen de uitspraak van de rechter in

Wat door de Oplichters link 54 is aangebracht op de muren van Jent de Vries en nu loslaat en in mijn grond terecht komt en dhr Jan de Joode is niet bereid om langs te komen  en die troep te controleren zoals hij mij dat heeft toegezegd.

Wie wel bereid was om een (verslag)van het procesvebaal te schrijven nadat hij hier geweest was en met mij eens was wat voor grote onzin hier speeld was ex politieagent Eelke Kuipers maar die is vertrokken bij de politie.

Wat een buurtagent voorstelt in Dongeradeel is mij maar ook niemand duidelijk.

Wel werd mij meerdere malen door de politie gezegd dat ze geen energie in deze corrupte en leugenachtige zaak mochten steken en dit in opdracht van ex burgm Cazemier.

Over zelfstandig werken gesproken bij de politie in Dongeradeel.

 

Word vervolgd.