Chantage

Tja ondanks de waarschuwing ( zie onder brief 117 ingezonden stuk uit de Dokkumer Courant ) blijft Jentje de Vries gewoon raadslid en verklaard onder ede dat hij brandschoon is, want dat moet je zijn als je raadslid bent,en niemand reageert op de illegale praktijken. O ja zins 2006 is Jentje de Vries geen raadslid meer hij stond toen op een onverkiesbare plaats.

 

Uitleg Chantage, 

Ik had nooit verwacht toen ik die leugenachtige brief van Jentje de Vries ontving 30-8-1999 Dat er zoveel vuiligheid en corruptheid achter zat, toen ik begon uit te zoeken  wat hier allemaal speelt bij Jentje de Vries en de gemeente en vooral het CDA. Voor dat Jentje de Vries raadslid werd heb ik de gemeente en ook Burgm Cazemier er talloze malen er opgewezen met welke illegale praktijken en leugens Jentje de Vries bezig is ( zie ook mijn ingezonden stuk in de krant).

   Zie ook de brief met de. waarschuwing van mij kant in 2000, toen alles nog gebouwd moest worden wat gebeurd is in 2001 met een vergunning van Jentje de Vries uit 1994 (hoe is het mogelijk na 7jaar) ook deze vergunning klopt niets van net als die van 1980 en ik waarschuwde de Gemeente Dongeradeel dan ook dat er weer fout gebouwd zou worden.

 Dan een brief van de gemeente met een duidelijke waarschuwing maar de Vries bouwde gewoon door met zijn illegale gebouwen zelfs zijn aannemer Schaafsma uit Wouterswoude die op de hoogte was van deze ILLEGALE bouwsels ging gewoon door en wat blijkt nu na mijn onderzoek vanaf 1999 dat vanaf 1980 toen de Vries hier naast mij kwam wonen alles naar mij toe gelogen is, zowel door Jentje de Vries als de gemeente Dongeradeel.wat bouwactiviteiten aangaat van Jentje de Vries maar niemand greep in na de talloze waarschuwingen van mijn kant. Ook heb ik secretaris Heeringa hier diverse keren over gesproken maar die antwoorde mij de Vries is zo brutaal we kunnen hem wel een brief sturen, maar daar reageert hij niet eens op.

Ook had ik een afspraak gemaakt met Heeringa om langs te komen  wat hij mij toe zei, om alles in ogen schouw te nemen zowel bij de Vries als bij mij op het laatste moment belde Heeringa dat het niet doorging om dat Jentje de Vries zijn advocaat Machiels  Heeringa er niet wou hebben aldus Heeringa volgens mij totaal verzonnen door Heeringa ik heb Heeringa dan ook gezegd dat hij toch NIETS te maken had met Jentje de Vries zijn advocaat Machiels? Ik heb hem dan ook gevraagd om bij mij langs te komen maar hier had hij geen tijd voor, hij had zogenaamd een vergadering en zo kan ik door gaan.

 De leugens van de ambtenaren en raadsgriffier Folbert uit Ternaard staan binnenkort ook op mijn site hier bij de gemeente Dongeradeel speelt het zelfde (zie onderstaande brieven) als bij de Gemeente Valkenswaard alleen met dit verschil daar hebben ze een onderzoek commissie ingesteld naar de corrupte praktijken van die ambtenaren en Wethouders.Wat volgens mij en velen met mij ook hier hard nodig is bij de gemeente Dongeradeel   Dokkum.En ik hoop dan ook dat de Raadsleden en Wethouders zich NIET monddood laten maken door Burgmeester Cazemier. 

                                                         Naar boven