Getuige Wessel J de Vries  link 161

 

Lees onder brief 18 de getuigenverklaring van Wessel Jentsje de Vries.

Klik ook op Getuigenverklaringen link 5 en lees de andere Getuigenverklaringen.

Wessel Jentsje de Vries laat hem wat wijs maken door zijn ouders Jentje en Ria de Vries.

 

Waarop Wessel de Vries weer probeert de rechter in zijn getuigenverklaring wat wijs te maken.   

Ook Wessel de Vries was net als zijn ouders, en ook de getuigen Bert Allema en Klaas Meindertsma niet bereid tot een gesprek, zodat ik ook hen had kunnen uitleggen wat op

Ik ben Genaaid staat link 32 en laten zien dat je geen 50 cm grond bij de muren weg kunt halen  van de fam de Vries,zonder dat de fundering bloot komt te liggen.

 

Klik op Oplichters link 54 en lees hier onder de brieven, en zie de foto waar ik tot een diepte van 50 cm de grond bij de muur van de fam. de Vries heb weggehaald.

Op de foto zie je duidelijk dat de witte kalkzandsteen die als fundering is gebruikt volkomen bloot  is komen te liggen, en tegen deze fundering is geen enkele voorziening aangebracht zoals dhr Schaafsma in zijn onderstaande brieven beweerd, ook dit was de nieuwe wethouder met mij eens.  

Ondanks dit duidelijk bewijs blijft Wessel de Vries,en ook zijn ouders en de andere getuigen op de dag van Vandaag volhouden dat ik 50cm grond tegen deze muren heb gewerkt.

 

Hoogte maten werden tijdens het getuigenverhoor niet getoond van de garage en volière van de  Vries, de reden is simpel,omdat alles illegaal is gebouwd, en ook nog gedeeltelijk op mijn erf, wat blijkt uit de meting van het Kadaster.

Maar Wessel de Vries blijft onder ede Zo ware helpe mij god almachtig volhouden en schrijft ook in zijn verklaring brief 18 dat hij het eindresultaat wel heeft gezien, wat inhoud dat ik 40 tot 50 cm grond tegen de muren heb gewerkt, maar toen ik 50 cm grond weghaalde bij de muren ontving ik de onderstaande brieven 83 en 84  van hun advocaat Machiels.

Wie begrijp deze onzin na het lezen van brief 83 en 84 nog van adv. Machiels ? klik op Machiels,Bartels &Detmar link 73.  Brief 84 is dit Bangmakerij 50.000 euro dwangsommen ??

 

En wie begrijpt de onzin nog van Wessel de Vries, in de laatste regel in onderstaande brief 18?

staat.Voor de verhoging van het perceel van Van der Meulen was hiervan geen sprake.

Mijn mening over het getuigenverhoor, dat iedereen elkaar wat wijs stond te maken.

Als ik iets wou vragen snauwde de rechter met de woorden, ik stel hier de vragen, misschien bang dat hij van mij de waarheid kreeg te horen ?

Het lukte mij dan ook niet om deze rechter link 32 Ik ben Genaaid uit te leggen.

 

Ook de Grondmij heb ik ingeschakeld voor hoogtemetingen op mijn erf, maar werd niet toegelaten door Jentje de Vries om hoogte metingen op zijn erf te verrichten

Al mijn zeven advocaten waren hiervan op de hoogte maar weigerden dit te melden bij de rechters.

 

Ook de Grondmij constateerde geen verhoging en was bereid om als getuige op te treden.

Dus ook nu weer een duidelijk bewijs dat er niets verhoogd is, en dus ook Wessel de Vries staat onder ede te liegen,ook dit heb ik elf november uitgelegd aan de nieuwe wethouder van Vrom  dhr. van der Ploeg, klik op De Leugen Regeert link 160  lees hier de reacties van enkele lezers.

Zo gaat Wessel Jentsje de Vries de geschiedenis in, en ik dacht dat hij enige opleiding had genoten.

 

En wie ook bewerkt werden door Jentje en Ria de Vries dat zijn hun z.g.n.vrienden Allema en Meindertsma.

Klik op Aannemer Allema link 55 en klik op  Getuige K  link 56.

Binnenkort een nieuwe link over de Getuigenverklaring van mevr. Ria De Vries-Rotteveel.