Hulpofficier C.Meijer

 

20-2-2009 Heb ik de officiele aangifte afgehaald op het politiebureau in Dokkum.

Hij werd mij overhandigd door hulpofficier C.Meijer die deze aangifte moest ondertekenen.

Deze aangifte komt geheel overeen met de aangifte van wat in brief 151 en 152 staat onder link 80.

 

Ik vroeg of ze mijn verhaal wat op Video staat ook mee kon nemen naar de Officier van Justitie zodat die een indruk kreeg waarom ik deze aangifte heb gedaan tegen rechter Arjen van der Meer zie link 80 Vervolg aangifte.

Ook heb ik gevraagd hebt u wel eens met de fam de Vries gesproken het antwoord was nee.

Ook heb ik gevraagd bent u bereid om met de fam de Vries te spreken om zijn kant van het verhaal ook eens te horen het antwoord was nee.

Ook heb gevraagd hebt u de video link 76 ook gezien weer was het antwoord nee.

Ook heb ik gevraagd bent u bereid om de video te zien eventueel in mijn bijzijn zodat ik u uitleg kan geven als u twijvelt aan de leugenachtige praktijken van het ex raadslid Jent de Vries en de gemeente Dongeradeel  ook weer was het antwoord nee.

Mijn laatste vraag was bent u bereid om langs te komen aan de Grytmanswei 4 in Niawier om u uit te leggen dat alles gelogen en verzonnen door de fam de Vries en de gemeente Dongeradeel zodat u dit kan melden bij de Officier van Justitie antwoord weer nee.

Toen heb ik deze hulpofficier Meijer gezegd dat het mij nu wel duidelijk is, en ben vertrokken.

En dacht als het zo werkt bij politie en justitie hoe willen ze dan iets oplossen om achter de waarheid te komen, deze werkwijze maak ik nu mee vanaf 1999.

En iedereen zijn mond vol heeft bij politie en justitie over waarheidsvinding, en tot de bodem uitzoeken en bewijzen verzamelen.

Mij en de lezers van mijn site is nu wel duidelijk hoe het werkt bij politie en justitie waar ik mee te maken heb gehad vanaf 1999.