Mijn eerste Advocaat Wim Sleijfer

 

Onder dit schrijven ziet u een aantal rekeningen van mijn eerste advocaat dhr Wim Sleijfer voor de werkzaamheden van iets wat nooit gebeurd is.

Klik op Ik ben genaaid link 32 hier leest u waar het om gaat, en dit heb ik uitgelegd aan dhr Sleijfer, en de andere ex advocaten.  

Een klein kind begrijpt deze onzin, zelfs een ezel begrijpt dit.

Maar de Rechters van het gerechtshof te Leeuwarden begrijpen het niet ,of willen het niet begrijpen. En ik word op de dag van vandaag  beschuldigd van iets wat nooit gebeurd is.

Avocaat dhr Wim Sleijfer en zijn (stagelopers) de advocaten van der Wal en adv Bustin zijn 5 jaar lang bezig geweest met deze onzin van 1999 tot 2004 en waren niet in staat om de Rechters te Leeuwarden, zowel bij de Rechtbank als het Gerechtshof uit te leggen dat ik totaal onschuldig ben, en nogmaals ik word van iets word beschuldigd wat nooit gebeurd is

en helemaal niet kan.

 

Ook waren deze heren advocaten, die allemaal ter plaatse geweest zijn aan de Grytmanswei 4 in Niawier niet bereid om mee te werken aan mijn voorstel. klik op Voorstel link 51 want dan was alles in korte tijd duidelijk geweest wat  Jent en Ria de Vries verzonnen hebben in 1999 klik op De eerste Brieven link 1.

Maar deze heren advocaten gaven na 5 jaar te kennen dat als ik niet toegaf aan de uitspraak klik op Uitspraaken link 10  brief  21 tot 25, dat ze dan met mijn zaak zouden stoppen, wat ze dan ook deden in 2004 .

Ik moest dus toegeven wat ik niet gedaan heb, was hun advies, adv dhr Bustin schrijft de rechtelijke macht is een instantie bij uitstek, een deskundige is dan niet meer aan de orde.

Want ik zou niet weten hoe het recht in elkaar steekt aldus adv dhr Bustin.

U leest het op link 103 klik op Zes advocaten lukte het niet  

Lees ook in deze link103 u bent schuldig aan niets brief 89 en 90.

Wel ben ik door deze heren  geldwolven  geplukt, 5 jaar lang.

Onder ziet u de rekeningen 165 t/m 169  hoe deze heren adv Wim Sleijfer, v.d Wal en Bustin op geld belust zijn. En nogmaals deze 3 heren advocaten schrijven mij, u bent schuldig aan niets maar wij willen u niet meer bijstaan.

Wat een advocatuur melde mij een oud advocaat.

 

Het zijn boeven met stropdas, is er dan geen één partij bij uw gemeente die de nek durft uit te steken? Dit mailde mij raadslid dhr Hans Smolders (ex chauffeur van Pim Fortuyn) nadat hij mijn site de doorzetter gelezen had

Het antwoord is, geen enkele partij alle partijen werden monddood gemaakt door ex burgemeester Cazemier die nu burgemeester is van de gemeente Dinkelland.

Ook de nieuwe burgemeester van de gemeente Dongeradeel mevr Waanders gaat door met deze praktijken.

 

Zie ook de linken 100 t/m 106 waar in mijn beloning van 100.000 euro staat vermeld

Zo gaan deze heren de geschiedenis in..

Binnenkort de andere advocaten  geldwolven.

 

Ook de reacties op bovenstaande leest u  t.z.t  op deze link 107