Omgekeerde wereld

 

De ene burger moet zijn illegale gebouwen tot de grond toe afbreken

En de andere burger mag ( tot nu toe ) zijn illegale gebouwen laten staan

Het gekke in mijn zaak is, dat iedereen de illegale gebouwen verdedigd van Jent en Ria de Vries, om deze in stand te houden,  en de minister van VROM alle gemeenten gewaarschuwd heeft streng te zullen op treden tegen alle illegale gebouwen.

En deze illegale gebouwen van Jent en Ria de Vries alle ellende veroorzaakt hebben.

Waar ik nu al jaren de dupe van ben.

En de gemeente Dongeradeel mij schrijft dat ze niets gezien hebben

 

Het gaat om een illegale voliere van 18 meter lang en 6 meter breed en een illegale garage/carport van 12 meter lang en 8 meter breed deze is duidelijk te zien vanaf de openbare weg.

 

En op deze illegale gebouwen heb ik al mijn ex advocaten van af 1999 gewezen en ook de rechters  Maar hier werd door niemand, toen en nu nog niet op gereageerd.

 

Hoe kan het dan vraagt iedereen zich af dat de adv van Jent en Ria de Vries dhr Machiels uit Drachten deze illegale gebouwen al meer dan 8 jaar verdedigd?

Of is hij niet op de hoogte wat de minister van VROM voor schrijft?

Ook de gemeente Dongeradeel treed niet op tegen dit ex raadslid Jent de Vries zijn illegale gebouwen    (Of heerst er nog steeds vriendjes politiek bij deze gemeente Dongeradeel  Dokkum?

Terwijl de andere burgers in deze gemeente Dongeradeel de illegale gebouwen wel moeten afbreken  hoe wil de gemeente dit uitleggen?

 

Ik ga het de minster van VROM dan ook vragen of de zelfde regels nog gelden voor illegale bouwsels.  Of word er een uitzondering gemaakt voor Jent en Ria de Vries?

Wij gaan afwachten wat het antwoord van de minister van VROM is

Lees hier onder nogmaals brief 102 speelt dit ook in Dongeradeel  Dokkum?