Op zoek naar een 8ste Advocaat.  WIE ???     Link 200.

 

7 ex advocaten is het niet gelukt in bijna 13 jaar om de rechters uit te leggen wat klik op

Het minst belastende is, want dat is de kern van deze zaak.

Welke advocaat zou de rechters dit wel kunnen uitleggen ?

 

De grootste onzin die de Vries met zijn advocaat Machiels bedachten is, dat ik grond tegen muren van de Vries had gewerkt,moet je dan de fundering 60 cm diep ontgraven ?

lees het in onderstaande brief  22 punt 1 en 2 dit kan ik niemand uitleggen.

 

Hoe krijgen klik op Oplichters het voor elkaar om een fundering aan één kant van de muur druk en waterbestendig te maken ?

Bij navraag van een aantal aannemers was de reactie,wij hebben nog nooit zo'n opdracht gekregen, en zouden ook niet weten waar het voor dient.

De buurman van u moet zich houden aan de bouw voorschriften, en wat waterschilden en drukwanden betreft tegen bestaande muren of funderingen is grote nonsens.

 

Volgens mij,begrijpen de heren rechters en advocaten (7stuks) en ook de Vries en zijn advocaat Machiels bovenstaande heel goed, maar ze willen het niet begrijpen. 

 

Wel heb ik al mijn 7ex advocaten tijdens het eerste telefoon gesprek uitgelegd dat ik beschuldigd word door mijn buren Jentje en Ria de Vries, dat ik 40 cm grond tegen hun muren van de garage en volière heb gewerkt.

Hier op kreeg ik van al mijn 7ex advocaten een zelfde reactie, ik zou maar snel die grond bij de muren van u buren weghalen want hier krijg je moeilijkheden mee.

 

Toen ik aangaf dat dit gelogen is door de fam. de Vries en dat alles illegaal gebouwd is

En de Vries ook nog raadslid CDA was (2002 t/m 2006 werd het stil

En begonnen de heren advocaten het samenspel met rechters notarissen en deurwaarders om 2x mijn huis te veilen, om mij onder druk te zetten ?  

 

Binnenkort al de namen die niet weten wat waterschilden en drukwanden zijn maar mij wel veroordelen,ook al mijn advocaten weten het niet.

Toch zijn ze het met de rechters eens dat ik  moet toe staan dat ze de Waterschilden en Drukwanden aan moeten brengen.  

Ook rechter Arjen van der Meer wist het niet toen hij 30-12-2004 contact met mij opnam. 

Wel word ik door deze rechter veroordeeld,  klik op  Wie is gestoord.

 

Word vervolgd