Oranjewoud trekt zich terug.    Link 159

 

Lees eerst de brieven onder link 156 klik op Word ik weer opgelicht?

 

Ook Oranjewoud stopt ivb met mijn gedrag lees onderstaande brief 215.

Ook nu weer moet ik eerst een voorschot betalen van 9.520 euro zonder enige informatie of uitleg.

 

Mijn gedrag houd in dat ik ook Oranjewoud wil uitleggen hoe mijn naam door het slijk word gehaald door leugens en bedrog, en dat willen en wetens.

Vandaar dat ook mijn zes ex advocaten stoppen, en tot hun doordrong in welk circuit ze mee speelden,en dat willen en wetens.

 

Wel werd ik eerst door deze ex advocaten geplukt, en probeerden ze mij te plukken klik op

Zes adv lukt het niet link 103.klik op Praktijken Brandsma  link 65.

 

Rechter Arjen van der Meer heeft het lef om mij gestoord te verklaren klik op Wie is Gestoord link 57,en laat dit per brief weten aan ÚÚn van mijn ex adv dhr. Bustin werkzaam bij De Haan /Sleijfer advocaten te Groningen.

En dhr. Bustin wordt weer bijgestaan door zijn college adv dhr..Rijkema zowel bij Raad van Discipline als bij het Hof van Discipline, ook deze is werkzaam bij DeHaan/Sleijfer advocaten.

 

Al deze heren heb ik gevraagd langs te komen om uit te leggen wat op link 32 staat klik op Ik ben Genaaid.

Mijn werd woordelijk gezegd door de heren van het Hof van Discipline, wij komen NIET bij u langs, over gedrag gesproken.

 

Wel was ik benieuwd wat dhr. Rene Helder van Oranjewoud aan het Gerechtshof te Amsterdam zou melden, ik vind het dan ook mijn plicht om dhr. Helder volledige informatie te verstrekken en deze misstanden aan hem te melden.

 

Niemand weet waar ik schuldig aan ben, die de afgelopen elf jaar ter plaatse zijn geweest.

Vandaar dat ik ook dhr Helder van Oranjewoud heb uitgenodigd om langs te komen maar hier word niet op gereageerd, nu ze door mij volledig zijn ge´nformeerd trekken ze zich terug.

 

We gaan nu afwachten wie de volgende deskundige is die door het Gerechtshof te Amsterdam word aangewezen hopelijk word die wel volledig ge´nformeerd.

Naar ik hoop komt het nu niet weer op de (slaap) Rol  klik op Wat een Rechtspraak link 19.

En lees de brieven hier onder.

 

In het laatste telefoon gesprek wat ik had met dhr Rene Helder van Oranjewoud hier gaf hij aan dat hij volkomen begrip had dat ik mijn onschuld op deze manier naar buiten bracht via mijn site dedoorzetter.

Ook dhr Helder heeft mijn site gelezen, ik heb hem dan ook gevraagd hoe hij bij de voorschotprijs kwam van 9.520 euro, hij gaf aan dat dit berekend werd op het uurtarief

Ik vroeg wat is het uurtarief bij Oranjewoud dit mocht dhr Helder niet vrijgeven

Hoe is dit mogelijk mijn word een voorschotprijs van 9.520 euro opgedrongen om die te betalen en het uurtarief word niet vrijgegeven. Is dit normaal?

 

 

Lees brief 216  waar mijn adv dhr. Franken aan mr.A.J.Hagens van het Gerechtshof te Amsterdam vraagt om een nieuwe Deskundige aan te wijzen.

 

De nieuwe wethouder van de gemeente Dongeradeel dhr A van der Ploeg die 11november 2010 alles in ogenschouw heeft genomen antwoordde, niemand meer betalen, we gaan eerst alles uitzoeken mij is duidelijk dat hier niets verhoogd is, en dit is vanaf 1999 de kern van de zaak.

 

Ook heb ik meerdere malen uw site gelezen zelfs vanmorgen nog toen ik naar u toe ging

Dit is de kern van mijn zaak   link 32 klik op Ik ben Genaaid 

En zo voel ik mij ook al vanaf 1999.