Provincie & minister Pronk  Link 176.

 

Ook dit is gelogen door het ex raadslid de Vries en de gemeente Dongeradeel (Dokkum)

 

Lees onderstaande brief van de Provincie 102d en lees wat minister Pronk schreef aan alle gemeenten, en wat dhr Pronk deed met illegale gebouwen zie foto brief 102 dit was in 2001.

Ook het ex raadslid de Vries bouwde in 2001 zonder vergunning

.

Had de gemeente Dongeradeel en het ex raadslid de Vries zich hier aangehouden dan was mijn site  dedoorzetter overbodig geweest, en hoefde hij niet uit de lucht gehaald te worden.

Klik op link 72 de doorzetter uit de lucht.

 

Ik had de gemeente Dongeradeel al gewaarschuwd in het jaar 2000 toen moest de garage/carport nog gebouwd worden met een z.g.n. vergunning van 1994 lees onderstaande brieven 37 en 38. 

Ook de Vries werd gewaarschuwd door de gemeente Dongeradeel lees brief 39 maar hij ging  gewoon door met zijn illegale bouwsel (en nu nog ondanks de waarschuwing van de nieuwe wethouder van der P met als aannemer klik op link 54 Oplichters.

 

De Provincie gaf mij te kennen dat er nooit een Verklaring van geen bezwaar is afgegeven na 1983 om in het open gebied te bouwen, ook is er nooit een vrijstelling afgegeven, nog aan de gemeente Dongeradeel nog aan het ex raadslid de Vries, ook liet de provincie mij weten dat er nooit een Verklaring van geen bezwaar word vernietigd na 5 jaar, lees onder brief 35a wat de gemeente Dongeradeel schrijft.

Klik op  Reactie van lezers.

 

Nu op naar de volgende leugens.