Rechter Arjen v.d Meer

  

Deze Voorzieningenrechter Arjen van der Meer legt mij 50.000 euro dwangsommen op, zie onder brief 137d (van mijn ex adv Bustin), plus de proces kosten,

Ik word door deze rechter Arjen van de Meer van iets beschuldigd, wat ik helemaal NIET gedaan heb, en ook NOOIT gebeurd is, en ook helemaal NIET kan.

 

Ondanks dat door een collega rechter dhr Giltay een jaar eerder bevestigd is, en die ook ter plaatse is geweest, en in zijn uitspraak vermeld, dat ik niet gedaan heb, waarvan ik word beschuldigd.

Maar rechter v.d Meer houd op de dag van vandaag vol dat ik schuldig ben aan iets wat ik helemaal NIET gedaan heb, ook helemaal NIET gebeurd is, en ook helemaal NIET kan, en wat ook nog allemaal te bewijzen is.

 

Ook is hij niet bereid, zoals rechter Giltay om hem dit ter plaatse uit te leggen.

Ook zijn collega Statenleden wijzen hem hier meerdere malen op, maar deze rechter

Arjen van der Meer blijft bij zijn uitspraak, en spreek je hem hier op aan, toen hij telefonisch contact met mij opnam, dan word je beschouwd als gestoord

Lees laatste regel van onder staande brief 137c  nog maar eens.

Wat moet ik nu met deze belediging? in brief 137c van rechter Arjen van der Meer uit Surhuizum.  Ik vertel hem alleen maar de WAARHEID en die komt schijnbaar hard aan.

 

En hij mij nu willen en wetens veroordeeld voor iets wat helemaal NIET gedaan heb, ook NIET gebeurd is, en ook helemaal NIET kan., en is niet beried om langs te komen, en naar zijn collega’s te luisteren die wel bereid waren langs te komen. en lees hun mening op   Wie is gestoord  lees brief 118. 

Oplichters  en op  Ik ben genaaid . 

 

Nogmaals welke rechter in Nederland beschuldigd nu iemand van iets wat hij helemaal NIET gedaan heeft, ook helemaal NIET gebeurd is, en ook helemaal NIET kan.  (word vervolgd)