Rechters en Rechters          link 130

 

Klik op Spraakloos.nl  politiek  dit wil ik graag aan de Rechters uitleggen maar lukt mij niet

Volgens mij hebben deze heren rechters geen enkel overleg met elkaar

Ook zijn een aantal rechters niet bereid mijn Video link 76 te zien.

Ook de gegevens van mijn site de doorzetter wilden ze tijdens een rechtzitting niet in ontvangst nemen, met de opmerking dan blijven we aan de gang.

Op een andere zitting gaf een rechter aan dat het hem niet uitmaakte of de uitspraak in mijn zaak nu juist was of niet, toen was het mij wel duidelijk en ben vertrokken en stond ik binnen 10 min weer buiten bij het gerechtshof te Leeuwarden.

Dus mijn onschuld terplaatse uitleggen aan de rechters is onmogelijk  zie Voorstel link 51  

 

De ene Rechter Giltay  ziet geen verhoging op mijn erf in 2001 en is ter plaatse geweest

En de andere Rechters  ( Arjen van der Meer en Rechter Streppel ) veroordelen mij wat rechter Giltay niet ziet  en deze heren zijn niet bereid langs te komen, zie Uitspraken link 10  brief 9  en 20 t/m 25.

Het zelfde geldt voor de advocaten, adv Machiels van de tegenpartij, ziet een verhoging op mijn erf wat mijn 6 ex advocten niet zien,  dit geldt ook voor de deurwaarders.

Deurwaarder dhr Noppe zag ook geen verhoging op mijn erf en is ook ter plaatse geweest.

Maar de Gerechtsdeurwaarders Kroes en Flikkema en De Jager en DeVeen zijn niet bereid om ter plaatse alles in ogenschouw tenemen en werken mee om mijn huis (2x) te veilen.

 

Het zelfde geldt voor de notarissen Hellema te Dokkum en Helmig te Haarlem beide zijn niet bereid langs te komen zodat ik ook hun uit kan leggen wat op Spraakloos.nl staat.

beide heren probeerden mijn huis te veilen, voor iets wat nooit gebeurd is.

 

Wie wel langs kwam was kandidaat notaris Iedema toen werkzaam bij notaris Hellema te Dokkum deze maakte voorbereidingen om mijn huis te veilen door o.a foto’s te maken, ook deze zag geen verhoging op mijn erf maar ging domweg mee in deze corrupte zaak.

 

Al deze heren die niet terplaatse bereid waren om alles in ogenschouw te nemen laten ook mijn beloning liggen reden?   klik op Unieke beloning link 100

Al deze heren zo wel  Notaris Hellema als notaris Helmig en de deurwaarders Kroes en Flikkema en De Jager en De Veen heb ik gewaarschuwd, ga niet mee in dit criminele

L.B.B circuit zoals wij dat nu gemakshalve noemen van Liegen  Bedriegen en Bedrog.

Nu kunnen zij, en ook hun collega’s lezen met welke corrupte praktijken ze bezig zijn,

zo gaan deze heren de geschiedenis in.

Dus het is waar Rechters maken misbruik van hun macht.

 

Vraag 1

Wat vindt u van deze VVD’ers ? link 129 moeten deze rotte appels niet snel verwijderd worden uit de partij die ze vertegenwoordigen?

Vraag 2

En wat vindt u van deze advocaten link 103 ?  lees brief 145 Balkenende Normen en Waarden.

Word vervolgd ……..