Samenspel Raad van State   link 135

 

In onderstaande brieven leest u hoe Raad van State en de gemeente Dongeradeel samen het spel spelen,om de illegale gebouwen van het ex raadslid De Vries in stand te houden,waar ik nu al meer dan 10 jaar de dupe van ben, klik op Video link 67

Tijdens de zitting bij Raad van State werd steeds gesproken over de vergunningen van De Vries van de jaren 1980 en 1994 maar deze berusten op LBB   Liegen en Bedriegen en Bedrog.

 

Ik heb tijdens deze zitting aangegeven bij Raad van State dat de jaren 1980 en 1994 niet aan de orde zijn. Het gaat om wat in onderstaande brieven 37 en 38 van 2 mei 2001, en brief 39 van 13 juli 2001 staat. Hier moest het exraadslid De Vries zich aanhouden.

Hoe is het dan mogelijk dat mijn zaak in hoger beroep ongegrond werd verklaard lees brief 34b nu alles gelogen en verzonnen is..

Wat betreft de tekeningen van de (illegale) gebouwen van 1980 en 1994 van De Vries deze zijn vervalst  klik op Vervalste Tekeningen link 14

Onder deze link ziet u tekening 2 die vervalst is in 1982.

 .

Uit tekening 6 van het Kadaster blijkt,dat tot op de dag van Vandaag geen één bijgebouw van De Vries Grytmanswei 2 is ingetekend, niet van 1980,1994 en 2001.

 

Ook niet van De Vries zijn (illegale) voliere van 100m2, wat nu na jaren door de gemeente schriftelijk word toegeven dat deze voliere door De Vries illegaal is gebouwd, en door Vrom Groningen er in 2001 is op gewezen dat hier een vergunning voor nodig is.

De voliere staat ook nog gedeeltelijk op mijn grond  

En door deze illegale en leugenachtige praktijken van De Vries en de gemeente Dongeradeel zou mijn huis 2x geveild worden zie Video link 76.

Mijn bijgebouwen aan de Grytmanswei 4 zie ook tekening 6, staan vanaf 1980 wel ingetekend bij het Kadaster,    Ra Ra hoe kan dit?

Volgens het Kadaster is duidelijk dat alles aan de Grytmanswei 2 illegaal gebouwd is. 

Vandaar dat geen Rechter,geen ex advocaat, gemeente Dongeradeel, en Vrom Groningen op MijnVoorstel link 51 in gaat.

 

Ook vraag ik mij af hoe kan de gemeente Dongeradeel (dhr Keegstra) in brief 35 schrijven, dat de bouwvergunningen van 1980 en 1994 van de Vries in middels onherroepelijk en daarom onaantastbaar zijn geworden.?

Dit is toch onmogelijk als je verder in deze brief 35 leest dat burgemeester en wethouders er in 1999 achter kwamen dat alles vanaf 1980 door De Vries illegaal gebouwd is.

Wat inhoud dat vanaf 1980 tegen mij gelogen is dus 30 jaar lang

De Vries zou vanaf 1980 alles gebouwd  hebben zoals vergund staat in brief 35a.

 

Of zijn de heren van Bouw en Woningtoezicht ook een vriendenclub, en weten burgemeester en wethouders niet waar ze mee bezig zijn, dit blijkt wel uit brief 35.

Een andere vriendenclub leest U op link 103 klik op Zes ex advocaten lukte het niet.

 

De toenmalige burgm Sybesma en wethouder Vrom mevr A.Visser die terplaatse is geweest waren hier niet van op de hoogte lieten ze mij in 1999 weten, ook is hier nooit iets gecontroleerd liet wethouder mevr A.Visser mij weten, maar burgm Cazemier die nu vertrokken is naar de gemeente Dinkelland ging in 2000 willen en wetens door met de leugens van De Vries om het nu ex raadslid De Vries in bescherming te nemen met zijn illegale praktijken en met zijn aannemer dhr Schaafsma  klik op Oplichters link 54

.   

Nog meer leugens van de gemeente Dongeradeel (dhr Keekstra) in brief 35 waar staat dat in 1994 de vergunde aanvulling hierop is gerealiseerd, ook dit is gelogen dit was 7 jaar later in 2001.

 

Lees hier onder als bewijs de brieven 37 en 38  wat de gemeente aan dhr De Vries schrijft op 2 mei 2000, en lees mijn waarschuwing in deze brief 37, toen moest de garage/carport van de Vries nog gebouwd worden, en in brief 38 staat duidelijk dat de garage/carport in zijn geheel op grond van het perceel Grytmans 2 (J de V) te Niawier moet worden geplaatst, met een beperkte strook grond tussen percelen Grytmanswei 2 JdeV en 4 Lv/dM

De afstand van de beperkte strook grond wou de gemeente mij niet geven Reden????

 

De garage/carport van de Vries staat nu vlak voor mijn ramen met de fundering in mijn grond

en de muur van deze garage/carport staat 7cm van de erfgrens dus niet geheel op De Vries zijn grond zoals in brief 38 staat en ook niet met een strook grond tussen de percelen,ook dit lapte Jent de Vries het aan zijn laars en de gemeente Dongeradeel controleerde niets.

 

In brief 39 van 13 juli 2001 leest U waar De Vries zich aan moest houden, maar ook dit lapte dhr de Vries Bouw en Wonigtoezicht aan hun laars.

Ook Vrom Groningen deed niets   klik op  Dhr Tilstra Vrom Groningen link 134

 

Hopelijk mag ik 8 juni 2010 na 6x uitstel aan de Rechter mijn onschuld bewijzen.

De problemen leest u in het kort op Spraakloos.nl  politiek   link 121  

 

 

Binnenkort de leugens van dhr Keekstra en zijn collega’s van Bouw-enWoningtoezicht van de gemeente Dongeradeel (Dokkum) vanaf 1980.