Smaad en oplichting 15-11-2008

           

Smaad, is het zwart maken van een ander door deze in het openbaar van feiten te beschuldigen waaraan hij of zij zich schuldig zou hebben gemaakt zie onder brief 142    

Ik heb op 25 juni 2008 aangifte gedaan van SMAAD, nadat ik al meer dan 9jaar word beschuldigd door Jent en Ria de Vries dat ik naast en achter mijn woning mijn erf verhoogd heb, wat totaal gelogen en verzonnen is en ook onmogelijk is  zie no1 de eerste brieven van Jentje de Vries brief 2,  en no32 ik ben genaaid

Zowel politie als justitie als dhr Kloetstra en Heeger van de recherche en de Grondmij konden net als rechter Giltay geen verhoging constateren..

En het is in de afgelopen 9 jaar ook onmogelijk bij politie en justitie, om Jent en Ria de Vries en de getuigen dit te laten aanwijzen waar ik mijn erf verhoogd heb. Wat is hier de reden van?

 

Dhr Kloetstra die meerdere malen ter plaatse is geweest aan de Grytmanswei 4 meld mij nu 14-11-2008.

Na dat ik telefonisch contact met hem had opgenomen, omdat ik nu al bijna 5maanden had gewacht op de uitspraak van deze aangifte , mij nu binnen een uur meld dat deze onderstaande aangifte van smaad was geseponeerd (afgewezen) ik vroeg hoe is dit nu mogelijk, hij had dit met enkele officieren van justitie besloten en ik binnenkort hier een brief van kreeg , en hier kon ik dan weer tegen in beroep gaan.

 

Ik heb voorgesteld om deze officieren van Justitie waarmee dhr Kloetstra deze aangifte van smaad had afgewezen ,om die ter plaatse uit te leggen dat alles door Jent en Ria de Vries gelogen is, en dat al vanaf 1999.

En nog steeds houd de fam de Vries op de dag van vandaag vol dat ik mijn erf verhoogd heb

Dit noem ik nu smaad.

 

Volgens dhr Kloetstra had hij diverse malen gesproken met Jent de Vries.

Ik heb dan ook dhr Kloetstra diverse malen en nu weer, gevraagd om de Vries in mijn bijzijn te laten aanwijzen waar ik mijn erf verhoogd zou hebben want wie beschuldigd moet bewijzen, maar dit blijkt toen en nu nog steeds onmogelijk te zijn..  Volgens mij en iedereen en ook dhr Kloetstra van de recherche zijn doodsbang dat dan de waarheid boven tafel komt. 

Een andere reden zou ik, en de lezers van mijn site niet kunnen bedenken.

 

 

Mevr Kroes van de politie die steeds  zeer correct heeft gehandeld en ook vond dat dit SMAAD was, en dan ook onderstaande aangifte  brief 142  heeft opgemaakt, en mij niet ziet als een gestoorde man, zoals rechter Arjen van der Meer uit Surhuizum zie no57 wie is gestoord  brief 137c heb ik deze brief 137c laten lezen, en antwoordde dit zijn de woorden van rechter Arjen van der Meer van Surhuizum.

 Mijn vraag , zijn deze woorden  van rechter Arjen van der Meer normaal in de rechtspraak?

 

 

Ook is mevr Kroes ter plaatse geweest in Niawier en ook zij kon geen verhoging op mijn erf constateren

Wel was ze onmiddellijk bereid om het aan Jent en Ria de Vries te vragen maar die bleken niet thuis.

.

Binnenkort leest u hier onder de brief van dhr Kloetstra die ik nog toegezonden krijg wat de reden is om deze aangifte van smaad af te wijzen, en mevr Kroes wel degelijk vond dat dit wel smaad was word vervolgd

 

 

Oplichting is een vorm van bedrog waar bij de dader (Schaafsma met medeweten van de Vries) een ander

ondoet van geld.  

Ook hier is gelogen door Jent en Ria de Vries en dan ook geen twijfel mogelijk en ook ter plaatse te zien wat aangebracht is. Ook dit heeft mevr Kroes kunnen constateren wat in no 54 oplichters staat.

 

Ook wou ik aangifte doen van deze oplichting gepleegd door dhr Schaafsma  Handelsonderneming uit Wouterswoude    zie no 54 oplichters, maar dit is onmogelijk volgens de politie omdat dit civiel is, ondanks dat mijn huidige advocaat hier op aandrong want hij vond dat het pure bedrog en oplichting waar dhr Schaafsma mee bezig is om iets in rekening brengen wat helemaal niet is aangebracht met medeweten van Jent en Ria de Vries.

Dit wordt dan ook binnenkort door mijn advocaat voorgelegd aan de rechter

 

Dus nu is het wachten op de brief van dhr Kloetstra die ook niet weet net als iedereen waar ik schuldig aan ben

Is het dan laster of belediging? Dat wist dhr Kloetstra ook  niet.

Binnenkort het verhaal van dhr Kloetstra en Heeger van de recherche en officier van justitie dhr Veurink waar ik een gesprek mee had.

 

word vervolgd.