Tips en meningen

 

Deze lezer van mijn site dedoorzetter viel het op, dat de tekening die bij de offerte hoort en die nog steeds niet in mijn bezit is sinds 2001, dat die er helemaal niet is, en ook helemaal niet kan zijn..

Ook ex adv de Jong zie onder brief 100 lukte het niet in 2005 om deze tekening in zijn bezit te krijgen.

Ook alle andere advokaten lukt dit niet, we zijn nu 2008,

De lezer van mijn site meld mij dat tekening 36d onder, zie in het gele gedeelte, dat is het perceel van Jent en Ria de Vries, en daar staat alleen maar zijn huis no2 ingetekend.

En volgens het kadaster is er verder dan ook helemaal niets sinds 1980.

Nu beweert  Handels Onderneming Schaafsma uit Wouterswoude dat hij een tekening heeft bijgevoegd bij de offerte, waar de voorzieningen op staan getekend zoals waterschilden en drukwanden die rondom deze illegale gebouwen van de Vries in de grond moeten en wel in Jent de Vries zijn grond.

Ik heb de Vries en zijn adv Machiels al in 2001 duidelijk gemaakt dat dit onmogelijk is,

want de Vries zijn illegale gebouwen (wat de gemeente nu schriftelijk toegeeft) staan al gedeeltelijk op mijn grond.

1 Schaafsma kan deze voorzieningen nooit in getekend hebben,waar ze geplaatst moeten worden want de gebouwen staan helemaal niet op deze Kadastrale tekening 36d ingetekend, en alleen een kadastrale tekening is geldig.

Dus opnieuw weer leugens, waar ik nu de dupe van word en waar ze mij nu proberen al die voorzieningen te laten betalen sinds 2001

 

1 De gemeente Dongeradeel schreef alles is gebouwd zoals vergund bij de Vries, en zijn bijgebouwen zijn vaak genoeg gecontroleerd , het heeft geen zin om daar nog eens naar toe te gaan aldus de gemeente Dongeradeel maar geeft nu toe dat dit niet de waarheid was. 

2 De advocaat van de Vries dhr Machiels schrijft in een brief dat van illegale bouw geen sprake is bij Jent en Ria de Vries, en beiden houden dit nog steeds vol maar kunnen niets tonen wat vergunningen aangaat.

Ook de mening van al de lezers van mijn site weten niet waar ik schuldig aan ben en zijn het eens met de mening van een lezer die mij het verhaal stuurde van u ben genaaid u leest dit   klik op:  Ik ben genaaid.

Dus heer Schaafsma, de Vries en Machiels er kan nooit een kadastrale tekening zijn bij de offerte.                     

 

word vervolgd,