UNIVE  Kasteleijn / de Meer

 

Gesprek 5-3-2009 met dhr Kasteleijn en dhr de Meer van  UNIVE verzekeringen.

Het gaat hier om de afdeling SUR en dan met name dhr Meijboom zie link1 eerste brieven Jentje deVries brief 1 en 2. Deze heer Meijboom heeft de brieven opgesteld met Jent en Ria de Vries.

 

Deze heer Meijboom had alles kunnen voorkomen wat nu op mijn site staat, als hij meteen had ingegrepen in deze leugenachtige brieven van Jent en Ria de Vries.

Dat is iedereen nu wel duidelijk, ook de heren Kasteleijn en de Meer na dit gesprek.

 

Dhr Kasteleijn en de Meer waren bereid om naar mijn verhaal te luisteren zie nu op Video link 76

De heer Kasteleijn van fraude zaken bij UNIVE had ook mijn site de Doorzetter gelezen.

 

Hij vroeg zich af  waarom doen uw buren Jentje en Ria de Vries dit,om u zo’n brief te schrijven in 1999, wat belang hebben ze hier bij en wat is de reden hiervan zo ga je toch niet  met je buren om.

 

Ik vroeg dhr Kasteleijn als u zo’n brief  kreeg van uw buren dat u uw erf  40cm opgehoogd zou hebben wat was dan uw reactie? hij antwoordde  dan was de beer los.

Ook vond dhr Kasteleijn het vreemd dat de rechters van het Gerechtshof niet willen erkennen  dat er niets verhoogd is bij u aan de Grytmanswei 4 in Niawier.

Zoals rechter Giltay die bij u is geweest in 2001 en geen verhoogde grond kon waarnemen

En een uitspraak van deze rechter daar ga je toch niet zomaar aan voorbij.

Nu gaan de rechters uit van getuigen die helemaal niet op de hoogte zijn.

Zelf zijn deze rechters van het gerechtshof niet bereid om langs te komen Reden?

 

Deze rechters zijn toch ook mensen en kunnen ook fouten maken net als iedereen.

Ook ik maak fouten maar die geef ik dan ook toe, aldus dhr Kasteleijn

Fouten maak je niet met opzet, daar word je op gewezen.

 

Ook gaf dhr Kasteleijn aan ik ben 2x bij u geweest en ik zag in één oogopslag dat er niets bij u verhoogd was.

Dhr Kasteleijn vroeg zich ook af  hoe kun als  ex adv Bustin schrijven zie onder brief 89

U bent schuldig aan niets en dan u niet meer wil bijstaan zie brief 90 onbegrijpelijk!

 

Wat mij ook opvalt in brief 89 punt 4 dat de rechters volhouden dat uw grond verhoogd is,

Wat inhoud dat u deze zogenaamde verhoogde grond weer weg moet halen en naar de oorspronkelijk hoogte terug moet brengen. Dan is het toch over en uit? volgens dhr Kasteleijn.

 

Maar nu het onvoorstelbare in uw zaak aldus dhr Kastelijn, de rechter geeft aan dat u  erf verhoogd is, u verlaagd het ook bij de muren van de fam de Vries om aan te tonen dat u geen grond tegen de muren gewerkt is en ook u erf niet verhoogd is en dan lees ik tot mijn grote verbazing in onderstaande brieven 83 en 84 dat er dan weer problemen ontstaan nu u het verlaagd is en bij de muren weggehaald is van de Vries.

Ik vraag mij dan ook af wanneer doet u het wel goed bij de Rechters en de fam de Vries.

 

En dreigen u met 50.000 euro dwangsommen omdat u het heeft verlaagd  en u  het bij de muren van de Vries heeft weggehaald.

En nu schrijft de adv van de Vries dhr Machiels uit Drachten in brief 84 u doet er verstandig aan doet dat u de sleuf weer dicht te gooit.

 

Dhr Kastelijn werd even stil toen hij dit las, en zei nu snap ik het even niet meer nu ben ik het nu even kwijt, en vroeg  aan dhr de Meer begrijpt u het nog ? ook dhr de Meer begreep er  niets meer van  wie wel ? van deze onzin.

Begrijpen de rechters en de fam en hun getuigen Allema en Meindertsma dit nog?

.

Dhr Kasteleijn vond dit net een soap, ik zei dan weet u ook in welk circuit ik zit als totaal onschuldige. Hier moet een film van gemaakt worden zei dhr Kasteleijn  ik vroeg  wil u hier een rol in spelen, ja zeker zei dhr Kasteleijn en dan ga ik in deze film de heren rechters uitleggen wat ik  al jaren tegen u gezegd heb dat ik in één oogopslag kan zien dat er bij u niets verhoogd is en ook niet kan, en alles op uw erf en ook in uw garage dat er superschoon en keurig uitziet.

 

Dhr Kasteleijn gaf aan hoe is het mogelijk met zoveel bewijs dat de rechters van het gerechtshof sinds 28 juli 2004 nog steeds volhouden dat u uw erf verhoogd is 

Maar ook deze rechters weten heel goed net als u en ik en iedereen die uw site leest dat er niets verhoogd is, en dit ook niet kan want nogmaals dan komt u uw huis niet in.

En wat kost dit de gemeenschap en ook u veel geld nu de rechters nog steeds niet willen toegeven dat uw erf niet is verhoogd en er geen grond tegen de muren is gewerkt van de fam de Vries.  aldus dhr Kasteleijn.

 

Dhr Kasteleijn gaf aan als uw huidige advocaat nu alle punten duidelijk aangeeft zoals de gegevens van het KADASTER hoogtemeting door Grond Mij. Uw bouwtekeningen

en de gegevens van de diepteligging van u stroomkabel en gasleiding, riolering enz.

Want dit zijn vaste gegevens die u de rechter kunt voorleggen.

En als de rechters ook nog de moeite nemen om bij u langs te komen zoals rechter Giltay in 2001 dan is uw zaak binnen een uur opgelost wat nu bijna 10 jaar duurt.

 

Ik ben dan binnenkort zeer benieuwd  wat de rechters te Leeuwarden dan beslissen.

Ik kom na die uitspraak bij u langs u mag ook contact met mij opnemen ik blijf uw site de Doorzetter volgen aldus dhr Kasteleijn.

 

Waar dhr Kasteleijn en dhr de Meer ook versteld van stonden dat Rechter Arjen van der Meer

telefonisch contact met mij opnam en ik dan ook zo vrij ben geweest om rechter van der Meer te bellen en ik hem beide keren uitgelegd heb wat op link 76 Video staat maar ook dit mocht niet baten om dhr van der Meer op een andere gedachte te brengen.

Ook schrijft dhr van der Meer dat hij nooit met iemand over mijn zaak heeft gesproken.

En wil dit onder ede verklaren lees link 80 Vervolg aangifte rechter  brief 137c  hier blijkt duidelijk dat rechter van der Meer wel met anderen over mijn zaak gesproken heeft.

 

Verder melde dhr Kasteleijn mij, ik ben geen Fries zoals u, maar ik heb wel de zelfde mentaliteit wat inhoud dat ik ook nooit toegeef wat hij niet gedaan heb

Daar waren we het alle drie dhr Kasteleijn, dhr de Meer en ik met elkaar over eens.

 

Ook vroeg ik de heren Kasteleijn en de Meer wat vind  wat in brief 137c waar rechter Arjen van der Meer mij beschouwd als gestoord, het antwoord was onbegrijpelijk en vreselijk dat ze zo met u en uw gezin omgaan als totaal onschuldigen .

Zie ook link 80 Vervolg aangifte en lees brief 137c

Het is nu weer wachten op de uitspraak van de rechter,  ik houd u op de hoogte.