Video opnamen als bewijs

 

Om nog met meer bewijzen aan te tonen dat alles verzonnen is door Jent en Ria de Vries  wat in hun eerste brief staat,.kunnen de videobeelden van Herman de Vries uit Niawier misschien nog meer helderheid verschaffen in deze zaak, hij heeft namelijk van de werkzaamheden die Schaafsma heeft uitgevoerd video opnamen gemaakt, klik op oplichters.

Dit geeft ook aan dat Herman de Vries uit  Niawier ook bij deze zaak betrokken is.

 

De leugens van Jent de Vries begonnen in 1999 klik op de eerste brief van Jentje deVries.

Hier leest u ook de de brieven  68 en 69 van ex burgm  Sijbensma van 30 september 1999 deze waarschuwde toen al voor Jent de Vries zijn onwaarheden, nadat hij de brief van Jent de Vries gelezen had

 

Wat mij en de reactie’s van de lezers van mijn site ook op viel dat Jent de Vries het met niemand eens is ondanks dat alle bewijs voorhanden is.

Zelfs met de metingen van het kadaster is hij het niet eens, en zou het kadaster dan ook voor de Rechter dagen zo schrijft hij in een brief.

 

Ook dhr Kastelijn van UNIVE verzekeringen heeft Jent de Vries zijn brief gelezen, en verklaarde ik heb nog nooit zoveel onzin meegemaakt, en was bereid om te getuigen          Dhr Kastelijn behandelt fraudezaken bij UNIVE verzekeringen.

 

Ook dhr Akkerman van de GRONDMIJ die op mijn erf hoogtemetingen heeft verricht was bereid te getuigen, ook deze kon geen verhoging waarnemen op mijn erf.

Maar ook hier werd niets mee gedaan door mijn ex advocaten daarom noem ik dit ook een complot  klik op belangenverstrengeling

 

Ook weigerde Jent de Vries dat de medewerkers van de Grondmij  hoogtemetingen op zijn erf  verrichten wat was hier de reden van? En zo kan ik doorgaan.   

 

Dus laat Herman de Vries uit Niawier zijn video opnamen maar eens tonen.

En Ing Wim dhr Bakker is bereid onderstaande brief 13 uit te leggen, zodat Jent de Vries zijn onderstaande brief 14  kan toelichten en uitleggen wat hij betwist.

 

Met mijn voorstel klik op de mijn voorstel no51 is nooit iets mee gedaan, ook niet door al mijn ex advocaten,.de reden hiervan is mij nooit uitgelegd.

Ik blijf er bij dat mijn voorstel no 51  voor beide partijen toen, en nu nog, tot een oplossing had kunnen zorgen

 

Nog dit

Ook Herman de Vries uit Niawier hoort bij de club van Normen en Waarden.

Lees ook hoe deze de fam de Vries en hun vrienden? De  Normen en Waarden in praktijk brengen, dit leest u op de linken onder,

Chantage no3

Normen en Waarden CDA no9

Belangenverstrengeling no13

Oplichters no54

Zo heeft iedereen van de fam de Vries die op mijn site vermeld staat een Functie bij het CDA

En wel:

Jent en Ria de Vries die de (leugenachtige) brieven schrijft    klik op de eerste brief van Jentje de Vries  no1

Ook hun fam en vrienden slepen Jentje en Ria de Vries mee in deze leugens zoals,

Wessel de Vries, en de vrienden? Bert Allema en Klaas Meidertsma  door deze willen en wetens leugenachtige  getuigenverklaringen te laten afleggen, en deze heren niet bereid zijn ook mijn kant van het verhaal te horen. klik op Getuigeverklaringen  no5

Herman de Vries die de video opnamen maakt ( camera man)

Jelle de Vries die mijn brieven vernietigt  (papierversnipperaar)

Lees vooral de link Normen en Waarden  no9   brief 52

 

Zo kun je lezen op deze site hoeveel invloed Jent en Ria de Vries vanaf 1999 hebben gehad met hun leugens, die allemaal eenvoudig aantoonbaar zijn, en een kind wel begrijpt dat alles gelogen is, en ik het gevoel heb, al vanaf 1999 dat Jent en Ria de Vries zelf in deze leugens geloven. En ook hun advocaat dhr Machiels uit Drachten.

 

Binnenkort ook al de namen op deze site die hun willen en wetens hebben laten meeslepen

in de leugens van Jentje en Ria de Vries, en nu zwijgen, ondanks mijn waarschuwing zie

Chantage no3  lees krant 117

Ook al de namen op mijn site van de heren die mij nu al jaren veroordelen, en heel goed weten, en kunnen weten dat ik totaal onschuldig ben.

 

Word vervolgt,