Wat vreest Jent en Ria de Vries?

 

Jent de Vries zijn advocaat Machiels uit Drachten schreef mij 26 mei 2009 het volgende:

De Vries is van mening dat een gerechtelijke plaatsopneming geen enkele zin heeft.

Simpel gezegd, Jent en Ria de Vries hebben liever niet dat de rechter nog eens langs komt aan de Grytmanswei 2 en 4 in Niawier.

Dit begrijp ik niet ik stel het zeer op prijs, zodat ik de rechter voor de tweede keer kan uitleggen wat op Video link 76 staat en op link 32 Ik ben genaaid .

Ook kan  fam de Vries en hun getuigen dan aangeven waar ik schuldig aan ben vanaf 1999.

Dit heb ik ook al voorgesteld in 2002 maar werd door niemand op gereageerd  zie  Mijn Voorstel link 51.

 

Ook schrijft Jent de Vries zijn adv Machiels lees onderstaande brief 164.  De Vries vreest dat van der Meulen een gerechtelijke plaatsopneming enkel wil gebruiken om als nog zijn gelijk aan te tonen. Dit heeft de fam de Vries heel goed begrepen , hier is toch niets mis mee om aan de rechter je onschuld aan te tonen?

Jent en Ria de Vries en de getuigen Wessel de Vries Bert Allema en Klaas Meindertsma en ook adv Machiels uit Drachten zijn toch zo zeker van deze zaak?

Mijn advocaat wil nu een Descente instellen.

Een Descente is (een waarneming ter plaatse door de Rechter).

En de Vries en zijn Getuigen link 5 krijgen dan ook de gelegenheid met hun adv Machiels om de rechter uit te leggen waar ik schuldig aan ben.

Want wie beschuldigd moet bewijzen, en dat zijn de fam de Vries en hun getuigen.

Hier hoeft de fam de Vries toch niet voor te vrezen? nu zij bijna 10 jaar volhouden dat ik mijn erf naast en achter mijn woning verhoogd heb?

Laat ook deze rechter maar zijn mening geven, net als rechter Giltay al deed in 2001 Uitspraken link10 en lees brief 9. Hier staat, er heeft zich geen verhoging voorgedaan op het perceel van v.d Meulen.

Ik hoop dat deze rechter eerst mijn Video link 76 ziet, en link 32 Ik ben genaaid leest.

Dus afwachten of de rechter komt, en ik ben dan benieuwd waar deze rechter bij mij verhoogde grond waarneemt, en waar ik 40 tot 50 cm grond tegen de muren van de fam de Vries zijn illegale gebouwen zou hebben gewerkt, want daar word ik nog steeds (onterecht) van beschuldigd sinds 28 juli 2004 zie nogmaals Uitspraken link 10 brief 22   De gehele uitspraak leest u in de brieven 21 tot 25.

De fam de Vries heeft alles zelf veroorzaakt en probeert mijn nu de schuld in de schoenen te schuiven lees verder op mijn site de Doorzetter.

De beloning geldt ook voor deze rechter, zie link 100 Unieke beloning aan de rechters in Nederland.

 

Word vervolgd.