Wie heeft lef

 

Wie heeft het lef, of durft mijn buren  Jentje en Ria de Vries te vragen wat ik op mijn erf fout heb gedaan, en waar ik mijn erf met 50 cm heb verhoogd en tegen zijn illegale gebouwen gewerkt heb, hier word ik nu bijna 9 jaar van beschuldigd.

 

Maar niemand maar dan ook niemand durft dit Jentje en Ria de Vries dit te vragen, geen gemeente dongeradeel niet geen politieman of wijkagent van de gemeente Dongeradeel durft dit te vragen. Ook de nieuwe burgm Tom Baas is hier niet toe bereid.

Ook is deze burgm niet bereid om langs te komen, liet een raadslid mij weten die hier wel aan de Grytmanswei 4 alles in ogenschouw heeft genomen, net als andere raadsleden en raadslid

G.Hiemstra het wel nodig vond dat de burgm langs kwam maar hij weigert dit  REDEN?

Wethouder Appelhof CDA (VROM) van de gemeente Dongeradeel is duidelijk deze antwoord mij, we komen niet langs, en wij vragen ook niets, aan het ex raadslid Jent de Vries CDA (VROM) want dan komt de WAARHEID boven en daar passen we voor.

Wel gaf hij toe dat alle bijgebouwen illegaal gebouwd zijn in 2001 door dit ex raadslid

Waar ik nu de dupe van word, lees maar op mijn site de doorzetter.

 

En zie nu wat minister Pronk in dat zelfde jaar 2001 schrijft aan alle gemeenten ook aan de gemeente Dongeradeel maar die lapt alles aan zijn laars, zie onder foto uit de krant wat er in

Valkenswaard gebeurd.

Ik heb hier over met dhr Pronk contact gehad, hij weet van mijn situatie en mailt mij ik geef u geen advies.

 

Mijn vraag was, wie heeft het lef  Jentje de Vries aan de  Grytmanswei 2 te Niawier te bellen, dan weet ik tenminste wat ik volgens  Jentje en Ria de Vries fout heb gedaan.

 

Lolke van der Meulen   Grytmanswei 4   

9138 TD  Niawier  0519-241051

Zie mijn site dedoorzetter.