Wie is gestoord?

 

Zie onderstaande brief 137c van rechter Arjen van der Meer uit Surhuzum.

Lees de laatste regels van deze brief 137c

Dit is rechter Arjen van der Meer zijn mening, over mij.

Alleen omdat ik nu al 9 jaar bezig ben om mijn onschuld te bewijzen.

Ook al mijn ex. advocaten blijven volhouden dat ik totaal onschuldig ben,maar zijn niet in staat de rechters en ook rechter Arjen van der Meer uit te leggen dat ik totaal onschuldig ben, en zij begrijpen dan ook niet dat deze rechter van der Meer niet bereid is langs te komen zodat ik hem alles uit kan leggen net als ik rechter Giltay deed in 2001 die mij toen ook totaal onschuldig verklaarde in 2001.

Ook deze rechter van der Meer wou ik dit gaarne ter plaatse uitleggen dat ik van iets word beschuldigd wat helemaal niet is gebeurd, en ook helemaal niet kan, namelijk dat ik mijn erf naast en achter mijn woning opgehoogd zou hebben met 40 tot 50 cm, dit is onmogelijk want dan kom ik mijn huis niet meer in, dus pure onzin en leugens van Jent en Ria de Vries.

 

Wie dit rechter Arjen van der Meer ook duidelijk heeft gemaakt in 2006, was statenlid

Marten van der Veen, collega van rechter van der Meer.

Rechter Arjen van der Meer was toen namelijk ook statenlid voor de VVD in Friesland.

.

Lees ook onder in brief 118 de mening van dit statenlid Marten van der Veen

Deze brief 118 is zowel in het Fries als in het Nederlands geschreven.

Ook toenmalig statenlid dhr Ferwerda heeft rechter van der Meer er op gewezen dat ik TOTAAL onschuldig was dat liet hij mij weten, en ook net als statenlid van de Veen er op aangedrongen had bij rechter van der Meer om ook bij mij langs te komen, net als bovenstaande statenleden Ferwerda en van der Veen om alles in ogenschouw te nemen.

 

Ook ik heb rechter van der Meer toen hij telefonisch contact met mij opnam gevraagd om langs te komen en dan in zijn functie als statenlid omdat hij mij onterecht heeft veroordeeld

en ik hem gewaarschuwd heb dat hij op de leugens van Jent en Ria de Vries afging en ik ook hem dit binnen een uur uit kon leggen dat alles gelogen en verzonnen is door Jent en Ria de Vries.

 

Maar rechter Arjen van der Meer antwoordde mij woordelijk

HET IS MIJN ZAAK NIET MEER en eindigde het telefoon gesprek wel heb ik nog enkele malen  bij rechter van der Meer telefonisch geprobeerd om misschien op een andere manier mijn onschuld te bewijzen en ik hem ook gewezen heb op onderstaande brief 118 van zijn collega statenlid Marten van der Veen, en ik hem ook gewezen heb met welke grote ONZIN men hier bezig is vanaf 1999.

 

Zie ook onder ook brief 118a hier word ik door rechter van der Meer veroordeeld tot 50.000 euro dwangsommen als ik Jent de Vries niet toe laat op mijn erf, wat ik nog nooit geweigerd heb om Schaafsma de voorzieningen te laten aan brengen voor die z.g.n verhoogde grond die er helemaal niet is, en ook helemaal niet kan zijn.

Dit is de uitspraak van rechter Arjen van der Meer in 2002, nu zijn we 2008 en met deze uitspraak is niets gedaan ook wil men dit niet controleren. reden? 

 

U kunt dit lezen op oplichters wat er aangebracht is door Schaafsma uit Wouterswoude  met medeweten van Jent en Ria de Vries.

Ik heb dan dit ook telefonisch uitgelegd aan rechter van der Meer en aangegeven dat niemand ooit zoveel onzin heeft meegemaakt.

 

Dit doet rechter v d Meer nu af, in zijn brief 137c onder met het woord, onvoeglijke taal  maar het is wel de waarheid die ik aangeef.

Nu word ik door deze rechter Arjen van der Meer uit Surhuzum afgeschilderd als , lees nogmaals laatste regel brief 137c,waar staat hopelijk ongevaarlijk maar wel als een gestoorde man die niet meer serieus kan worden genomen.

En volgens deze rechter van der Meer ben ik nu gestoord ,omdat ik al vanaf 1999, met een aantal advocaten bezig ben om mijn ONSCHULD aan te tonen  waar ik alle bewijs voor heb, dan ben je toch niet gestoord?? dan ben je toch een doorzetter?

 

Ook mijn ex adv dhr Bustin speelde het spel mee, tijdens zijn eerste bezoek in Niawier gaf hij net als mijn andere ex advocaten direct al aan hier is niets verhoogd naast en achter uw woning, en hier kan ook niets verhoogd zijn want dan komt u uw huis niet meer in.

 

Ook kunnen geen voorzieningen aangebracht worden aldus ex adv Bustin VIA uw erf tegen de muren van de Vries zijn illegale gebouwen, want de Vries zijn illegale gebouwen staan al op uw grond dit is dus totaal onmogelijk.

Ook ex adv Bustin was alles wel duidelijk  en voelde net als de andere ex advocaten  wel aan met welke ONZIN hij bezig was en stopte dan ook net als de andere ex adv met mijn zaak maar gaf net als de andere ex adv wel toe in zijn brief dat ik totaal onschuldig was.

Daarom vraagt iedereen zich dan ook af ,ook de lezers van mijn site de doorzetter

wie is er nu gestoord?  

En wat moet ik nu met al deze beledigingen?